Hadiah

Hadiah dari Sha dan novelis, Rafina Mimi

July 14, 2013


FD dapat sampul ni dalam keadaan terkoyak. Nasib baik pihak Pos Malaysia ni baik hati, diorang masukkan dalam plastik dan ada nota lagi. Hihi! Oh ya, hadiah ni sebab FD menang keychain dalam page Sha, [ENTRI]. Comel tau, siap ada nota dan lukisan kartun perempuan tu.

Terima kasih Sha! ^^v



Hadiah dari novelis, Rafina Mimi. Menang dalam GA 24 Jam [ENTRI]. Mula-mula kak Rafina ajak jumpa, nak bagi by hand je sebab sama-sama tinggal kat Terengganu. Siapa tak excited, kan? Tapi sayang, FD tak dapat nak jumpa masa kak Rafina ajak. Masalah transport T__T
Tapi takpe, novel ni dah selamat sampai kat tangan FD tadi :)


Siap dapat tanda tangan dari penulis novel okayy! Jangan jeles :p


Terima kasih kak Rafina Mimi! ^^v

You Might Also Like

10 comments

  1. Terharunya, ada entry ni.. hadiah simple2 saja.. hope FD suka..
    and oshem sangat, siap dapat signature dari penulis... :D

    ReplyDelete
  2. huwaa jelesnyaa dgn novel tu :p
    haha tahniah akk!

    ReplyDelete
  3. Tahniah diana...bestnya dapat hadiah..hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah FD....rietta pown pernah trima posto yg dh di masuk dlm olastik...baikkan pos malaysia...

    ReplyDelete