Wednesday, 24 July 2013

Hadiah dari 3 giveaway lagi ^^


br>
Haritu menang mask dalam GA kak Hawa, [ENTRI]. Sebenarnya lama dah dapat mask ni dan sebenarnya lagi, ada 2 keping. Ambik gambo sekeping je sebab sekeping lagi kasi mak :D bila pakai tu, muka kita ada emas :p ekeke.
Terima kasih Wan Online Shop! ^^v
https://www.facebook.com/wanonlineshop00



Lepas beberapa hari, dapat tudung pulak. Mula-mula fikir dulu dari GA mana sebab banyak menang tudung, tapi tak sampe sampe. Haa, kan dah keluo Pegok dia. HAHA! Tengok nama pengirim kat borang PosLaju, butik Indiana. Fikir lagi, lepas tu rasanya dari GA Amirah Saffie. Memang betul lah tu :D
Mula-mula dapat parcel, buka, tengok-tengok je macam pelik sebab panjang gilaaaa! Memang takde idea langsung tu tudung apa. Terus buka page Indiana Boutique. Rupa-rupanya FD dapat hoodie cotton plain. Sama macam dalam gambar tu, tapi FD punya hitam oren :)

Terima kasih Indiana Boutique! ^^v
https://www.facebook.com/pages/InDiana-BouTiQuE/210953822289231

[Tiada gambar]
Dua hari lepas pulak dapat fridge magnet, menang dalam GA kak JaaKechik [ENTRI]. FD letak gambar family, tapi takmo share gambar kat sini ye sebab tak bertudung masa tu. Heee :D tapi memang cantik FM tu! Mak pun suka. Rasa macam nak tempah lepas ni, letak gambar mak dengan abah je. Murah je tau. RM7 untuk 1 keping (eh, sekeping ke? sekeping lah kan sebab benda tu leper macam kertas. hihi) :D

Terima kasih Comey2Ku Printing! ^^v
https://www.facebook.com/pages/Comey2Ku-Printing/470591236337784

9 comments:

Merah itu hot said...

wahh dah banyak FD dapat hadiah . .
tahniah :D

Rieyn Anna said...

tahniah dear..bestnye dapat hadiah tudung2..lg2 nk dekat raya nie..hihi..:)

masnayli said...

congratulations dear!

Nabilaa Izzati ✔ said...

Wah *,* ! Tahniah Akak :D

Afiqah Adzan said...

Banyaknya dapat .. Tahniah..Rezeki bulan ramdhan kann

Princess Syazliyana said...

wah bestnya hihi

Fienazzuki said...

tahniah dear...

Aisha Fauzi said...

Lawanya hoodie cotton tu. Best lah kak FD apepon tahniah sbb menang :)

Hana Fatiha said...

Tahniah lagii! :)