PPS

Felinna Inch Loss Lotion

July 06, 2013


FELINNA INCHLOSS..
MAHU LEBIH LANGSING?
MAHU MENGHILANGKAN LEMAK-LEMAK DEGIL DIBAHAGIAN PERUT,
LENGAN, DAN LAIN-LAIN? HASILNYA MEMANG MEMUASKAN...




RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!
1) Lotion ni sangat wangi dan tidak terlalu panas dan tidak berbau seperti minyak angin, ia dingin dan mesra pengguna. Malah mudah dibawa dan selesa dipakai walaupun ketika bekerja.
2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply di mana-mana bahagian yang kita tidak puas hati.
3) Inchloss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik. Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusannya tiada sebarang chemical. (KECUALI BAHAGIAN PERUT)
4) Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yang kurus sekadar nak buang lemak sikit-sikit tu pun boleh mencuba. Pasti puas hati!
5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar untuk dibacakan 30 JUZUK AL-QURAN di Mahad Tahfiz Bukit Mertajam Penang. Semoga lebih dirahmati. (TIDAK BOLEH DILANGKAH YA!)
6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yang pasti tidak nampak plastik hanya dalam masa sebulan 5KG TURUN.

Testimoni


HARGA ASAL: RM75(SM) / RM80(SS)
PROMOSI!
RM65 SM / RM70 SS
Murah, bukan? Jom beli sekarang! :D

Untuk order, boleh inbox kat [FANPAGE] atau [FACEBOOK]
atau email ke ftndiana@ymail.com
For fast reply - 0142771924 (WhatsApp only)
0143094658 (SMS only)

You Might Also Like

5 comments

  1. yg nk tambah lemak punya ada x

    ReplyDelete
  2. tag

    http://www.syuhadasalleh.my/2013/07/giveaway-ramadhan-djh.html

    ReplyDelete
  3. Wahhh bagusnya :O Nak try jugak HAHA XD

    ReplyDelete