Wednesday, 3 July 2013

CPUV ke 16 dari Nuffnang | Drypers Quality Story


Assalamualaikum,


Alhamdulillah, dapat CPUV ke dua dari Nuffnang.
Kali ni iklan Drypers Quality Story.

Terima kasih Nuffnang dan Drypers! :D

12 comments:

sha dhira said...

tahniah.. nanti lepas2 ni melekat banyak lagi... conform,

boni kacak said...

pewwit pewwitt.. murah rezeki tu. Alhamdulillah.. :)

izan mama mia said...

tahniah,,mg lepas ni melekat lagi

Anis Farhana said...

tahniah kak. hehe :D

zaza nizam said...

tahniah dik

Cik Matahariku said...

tahniah, seronok kan bila dpt BE ni..:)- by the way, sy jumpa error macam ni bila dtg blog awak.kenapa ye?

Error matching blog to blogger entry. If you are the owner of this blog, please check that there is no typo in your blog address and that you have pasted the code from the Add Ads page correctly (http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://www.fatindiana.com/2013/07/cpuv-ke-2-dari-nuffnang-drypers-quality.html)

tak surelah kl saya je yg jumpa error macam ni, org lain takde pulak jumpa time dtg blog awak, apa2pun, kl sy silap, maaflah ye. just to inform..:)-

Sally Yatiey said...

tahniah ;D

Nabilaa Izzati ✔ said...

tahniah tau fd ..

Cik Fie said...

bestnya dapat CPUV :)

eiyna tyna said...

tahniah :D

Nadia Johari said...

murah reziki

Hana Fatiha said...

Tahniah-tahniah. :)