Contest

Contest Blogger Jejaka Jambu

July 29, 2013



Klik banner

Blog Lime Creative buat contest yang gila AWESOME. Apa yang AWESOME sangat tu? Hadiah yang ditawarkan dalam contest ni lah. Benda ni FD nak sangat dari dulu lepas tengok abah guna. Macam senang nak bawa kemana sahaja sebab boleh guna bila bateri phone nak mati. Smartphone, biasa lah. Cepat sangat nak mati, tinggal tak tanam je sebab boleh hidup balik :p

Oh ya, jom tengok hadiah yang menarik ni :D

1 x 30,000 mAh Power Bank untuk Entry Paling Kreatif


2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh (referral link tertinggi, setiap minggu)


3 x free design service (header blog / fb cover)

Hadiah utama yang best tu. Nak buat entri kreatif, tak reti. Otak takde idea. Dapat dalam kategori referral pun jadi lah :p

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 11/08/2013 - 11.59 pm

Artikel ini ditaja oleh : Contest Blogger Jejaka Jambu.

You Might Also Like

9 comments

  1. good luck

    http://www.iuzira.com/2013/07/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
  2. good luck...
    http://www.zahidahwahid.com/2013/07/jejaka-jambu-di-hatiku/

    ReplyDelete
  3. salam fd,awak minat share and win kan? jemput join ya.blh dpt dress

    http://diyasesame.blogspot.com/2013/07/dapat-dress-dari-roselle.html

    ReplyDelete
  4. good luck:) fizi dtg dr segmen sama :D

    ReplyDelete
  5. Salam Hari Raya Aidilfitri.. Good Luck kawan-kawan untuk Contest Blogger Jejaka Jambu.. :)

    http://www.erazfadli.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
  6. All the best , good luck

    http://sub.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu_5.html

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari raya, Semoga berjaya kepada rakan-rakan yang menyertai segmen ini..

    http://www.akubahrain.com/2013/07/blogger-jejaka-jambu-yang-meletop.html

    ReplyDelete