Monday, 29 July 2013

Contest Blogger Jejaka Jambu



Klik banner

Blog Lime Creative buat contest yang gila AWESOME. Apa yang AWESOME sangat tu? Hadiah yang ditawarkan dalam contest ni lah. Benda ni FD nak sangat dari dulu lepas tengok abah guna. Macam senang nak bawa kemana sahaja sebab boleh guna bila bateri phone nak mati. Smartphone, biasa lah. Cepat sangat nak mati, tinggal tak tanam je sebab boleh hidup balik :p

Oh ya, jom tengok hadiah yang menarik ni :D

1 x 30,000 mAh Power Bank untuk Entry Paling Kreatif


2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh (referral link tertinggi, setiap minggu)


3 x free design service (header blog / fb cover)

Hadiah utama yang best tu. Nak buat entri kreatif, tak reti. Otak takde idea. Dapat dalam kategori referral pun jadi lah :p

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 11/08/2013 - 11.59 pm

Artikel ini ditaja oleh : Contest Blogger Jejaka Jambu.

9 comments:

iu-hazirah said...

good luck

http://www.iuzira.com/2013/07/contest-blogger-jejaka-jambu.html

Zahidah Wahid said...

good luck...
http://www.zahidahwahid.com/2013/07/jejaka-jambu-di-hatiku/

Diya Ariana said...

salam fd,awak minat share and win kan? jemput join ya.blh dpt dress

http://diyasesame.blogspot.com/2013/07/dapat-dress-dari-roselle.html

Fizi Zaidi said...

good luck..:D

Fizi Zaidi said...

good luck..:D

Fizi Zaidi said...

good luck:) fizi dtg dr segmen sama :D

Eraz Fadli said...

Salam Hari Raya Aidilfitri.. Good Luck kawan-kawan untuk Contest Blogger Jejaka Jambu.. :)

http://www.erazfadli.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

Mohd Hakim Faiz said...

All the best , good luck

http://sub.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

http://www.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu_5.html

Bahrain Ramlan said...

Selamat Hari raya, Semoga berjaya kepada rakan-rakan yang menyertai segmen ini..

http://www.akubahrain.com/2013/07/blogger-jejaka-jambu-yang-meletop.html