Cash Out

Cash out 8share kali ke 9

July 03, 2013


Assalamualaikum,


Alhamdulillah, cash out 8Share kali ke sembilan. Walaupun tak banyak, cukup untuk belanja korang dalam Mid Year Giveaway. Hihi :D

Jemput join ye. Ada plush toy LINE dan baju tribal tau ^^v
Mid Year Giveaway


#Tips cash out: tekan butang cash out sebelum hari Isnin minggu pertama dan minggu ke tiga untuk proses cash out yang lebih cepat :) kalau tekan butang cash out minggu ke dua dan ke empat, memang lama lah nak tunggu duit masuk dalam akaun bank korang :D

You Might Also Like

21 comments

  1. bestnye...kite pom baru cashout jugak..hehe

    ReplyDelete
  2. untung la.. bpe lme selalu nye dorang akan proces untk cash out?

    ReplyDelete
  3. wah dah ke-9? huhu banyak kali dah tu cash out.. AA tak cash out lg hehe.. tgh bg dia branak dulu.. :D

    ReplyDelete
  4. wow..nice.. dh 9 kali cashout..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki, kakak tumpang happy...

    ReplyDelete
  6. wahhh . bestnyaa . dah kali ke 9 kak FD cashout :D

    ReplyDelete
  7. waaa...tahniah tahniah. boleh open table camni.

    ReplyDelete
  8. Tahniah ! dah 9 kli erk ? banyak nye ..

    ReplyDelete
  9. wah untung la.. sy x pernah cash out lagi huhu

    ReplyDelete
  10. bestnya.. hehe :D tak join lagi 8share :)

    ReplyDelete
  11. bank in terus masuk account kita ya.. tak kisah ya bank apa2 pun? ke kena buka certain account?

    ReplyDelete
  12. bestnyerr..bgusla..nad tak pernah dapat

    ReplyDelete
  13. Wah banyaknya akak cash out dah kali ke-9 pulak tu tahniah kak :)

    ReplyDelete