Wednesday, 3 July 2013

Cash out 8share kali ke 9


Assalamualaikum,


Alhamdulillah, cash out 8Share kali ke sembilan. Walaupun tak banyak, cukup untuk belanja korang dalam Mid Year Giveaway. Hihi :D

Jemput join ye. Ada plush toy LINE dan baju tribal tau ^^v
Mid Year Giveaway


#Tips cash out: tekan butang cash out sebelum hari Isnin minggu pertama dan minggu ke tiga untuk proses cash out yang lebih cepat :) kalau tekan butang cash out minggu ke dua dan ke empat, memang lama lah nak tunggu duit masuk dalam akaun bank korang :D

21 comments:

nabila biela said...

bestnye...kite pom baru cashout jugak..hehe

Setiasmile said...

untung la.. bpe lme selalu nye dorang akan proces untk cash out?

ANa Ahmad said...

wah dah ke-9? huhu banyak kali dah tu cash out.. AA tak cash out lg hehe.. tgh bg dia branak dulu.. :D

Rahmad Mat said...

wow..nice.. dh 9 kali cashout..

amalyna dyana said...

wahhh bestnye! :D

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah rezeki, kakak tumpang happy...

eimah siti said...

wahh...best2,,tahniah

eiyna tyna said...

wahhh . bestnyaa . dah kali ke 9 kak FD cashout :D

syiela said...

wah.. tahniah.. jeles ni

Carlos Santiago said...

waaa...tahniah tahniah. boleh open table camni.

Nurfaezah Abdullah said...

ne khas for malaysian je ke? :)

Tampawan said...

tahniah FD

Nabilaa Izzati ✔ said...

Tahniah ! dah 9 kli erk ? banyak nye ..

Princess Syazliyana said...

wah untung la.. sy x pernah cash out lagi huhu

Cik Fie said...

tahniah :)

Haruno Hana 하나 said...

bestnya.. hehe :D tak join lagi 8share :)

sha dhira said...

bank in terus masuk account kita ya.. tak kisah ya bank apa2 pun? ke kena buka certain account?

Nadia Johari said...

bestnyerr..bgusla..nad tak pernah dapat

Hana Fatiha said...

Bestnya.. T_T

Aisha Fauzi said...

Wah banyaknya akak cash out dah kali ke-9 pulak tu tahniah kak :)

zailicous said...

saya baru join..