Wednesday, 3 July 2013

BL1M - Kelas Teori Motosikal / Kursus Asas


Assalamualaikum,

Buat ujian komputer [ENTRI] bulan 5, bulan 7 baru nak pi kelas teori. Nampak tak malas tak malas FD nak pergi settle lesen? Haha! :D

Kad Pelatih

Kelas mula pukul 2:30 petang, cikgu Mat Nawi yang handle. Katanya nama glamour Mawi. Nak glamour aje. Haha! Nasib baik kelas kali ni tak buat FD mengantuk sebab FD dah faham sikit-sikit bahasa Terengganu. Cikgu Nawi banyak buat lawak, maybe sebab tu tak mengantuk. Ajar benda asas je. Kata pun kursus asas, kan? :)

Kelas teori ni 3 jam. 1 jam setengah dalam kelas, 1 jam setengah lagi kat luar. Buat kat luar sebab nak tunjuk demo apa yang kita kena buat masa latihan kemahiran nanti. Macam tak yakin je nak buat latihan nanti ._.


Barang yang FD bawa masa ke kelas teori, hewhew :3

Next; Latihan Kemahiran, Khamis, 4 Julai, 2 petang

5 comments:

ANa Ahmad said...

waw..untung la dapat BL1M hehe.. ni moto ke kereta teori ni? hehehe.. mesti moto ni hehe.. moga sukses ujian jpj nnti..hehe titi tu yg selalu ramai gagal..serta brak kecemasan hehe.. lg 1 pandai ke tu tonkat dua moto tu kikiki :) gurau jek...

adrianna syaz said...

Nama kita sama sgt la FD..hehe..sya klu gi ceramah nak mik lesen ni..tetba mata ni rasa ada gam..huhuju

Nabilaa Izzati ✔ said...

hahaaa

Cik Fie said...

wah :)

Nadia Johari said...

hahaha..siap bwk buku ke temapt amik lesen memandu..tahap boring sangat tu