Food

Tempahan Popia Nestum DIBUKA! Sedap + Murah

June 15, 2013


Assalamualaikum,

Suka makan popia nestum, tapi tak berapa rajin nak buat? Meh beli meh :D
Popia nestum memang sedap! Sesuai untuk makan masa Raya nanti. Eh! Puasa pun belum dah semangat cakap pasal Raya, heee :D

Jom tengok harga popia nestum yang FD jual ni.
Yang pasti, berbaloi dan mampu milik.

300gram - RM12


Postage fee:
RM8 SM / RM12 SS
Tambah RM2 untuk setiap balang

Nak order? Inbox kat [FANPAGE] atau [FACEBOOK
atau email kat ftndiana@ymail.com
For fast reply - 011 33 765 321 (WhatsApp/WeChat)

Pembayaran boleh dibuat ke akaun
Maybank atau CIMB

You Might Also Like

8 comments

  1. awalnya heheh..tpi memang sedap popia nestum ni :)

    ReplyDelete
  2. ouh..yang nie! hana panggil Suci Dalam Debu. ;)

    ReplyDelete
  3. Masa raya haritu ada try buat dengan kakak kat rumah :D Sedap gilaaaaaaaaaaaaaa <3

    ReplyDelete