Sponsor baru! [SHAWL'S GALLERY]

June 28, 2013 Fatin Diana 15 Comments


Assalamualaikum,

Semalam ada yang inbox FD untuk sponsor dalam Mid Year Giveaway. Mula-mula FD taknak terima. Bukan apa, takut nanti tak adil pula sebab ramai dah join dan mungkin ada yang terlepas pandang. Sponsor ni pulak betul-betul nak sponsor. Lagipun, lebih 100 penyertaan yang FD terima. Kena lah ada banyak hadiah, kan? Hihi! So FD terima lah sponsor ni :)

Sebelum tu, sunat klik love love ni
   

Jom tengok hadiah yang Shawl's Gallery sudi sponsor :D



Plain pashmina x 1


Inner bunga x 1

Ada hadiah, ada lah syaratnya, ye tak? Hihi!
Follow - http://ourshawlsgallery.blogspot.com/
Like -
Share gambar - LINK GAMBAR

Dah ikut syarat baru dan klik semua love? Terima kasih! Sayang korang! Hihi :)
Btw, good luck! ^^

You Might Also Like