Senarai Sponsor dan Hadiah Mid Year Giveaway

June 17, 2013



Assalamualaikum,

InsyaAllah dalam masa terdekat ni, FD akan anjurkan Mid Year Giveaway.
Alhamdulillah, ada juga yang sudi sponsor dalam Mid Year Giveaway ni.

Meh tengok siapa yang baik hati sudi sponsor :D
Sambil-sambil tu follow dan like lah para sponsor ni ea sebelum FD publish entri Mid Year Giveaway dalam 2 3 hari ni. Nanti takde lah korang susah-susah nak ikut syarat masa nak join nanti ^^v

Follow blog :

Like page :
                

Follow Twitter : (untuk yang takde account Twitter, takpe. Dikecualikan)

Add account Facebook sponsor :

Gambar hadiah-hadiah:


Plush toy LINE x 1


Tribal top x 1
Sponsor by FD



Felt bookmark x 3
Sponsor by Izzat Syahir



Button badge 5 x (gambar pilihan sendiri)
Sponsor by Aina Syafiqah



Novel x 1
Sponsor by AdibAeyman Aswar



Notebook x 2
Sponsor by Nur Syarafana Amran



Iwani Cotton Shawl bernilai RM20 sehelai x 5
Sponsor by My Bawal Project


Kerongsang x 2
Sponsor by Syiera Md Saad


Fantabulous Facial Scrub & Masker
(with guave 5pcs & brush) bernilai RM70 termasuk postage x 1
Sponsor by Lip Secret


Bookmark + sticker x 5


Shiseido mask x 2
Sponsor by Dunia Sebenar Shida


Tanaka powder x 1


Sabun susu kolagen x 4
Sponsor by Syiela Semekarartie


Topup RM3 x 1
Sponsor by Malihah Munirah

Topup RM5 (Celcom) x 1
Sponsor by Nur Zahirah

Topup RM5 (Celcom/Maxis) x 1
Sponsor by Nur Nabila

Topup RM5 x 1
Cover timeline / header x 3
By Aina Marsya

[TIADA GAMBAR]
Shawl x 1
Sponsor by De Apple


Inner bunga x 1


Plain pashmina x 1
Sponsor by Shawl's Gallery


Amacam? Agak-agak ramai join tak?

Tunggu 20 Jun nanti ea ^^v

You Might Also Like

10 comments

  1. mcm mna erk dorg wat like page tu?nnti ajar ea..gudluck..

    ReplyDelete
  2. ramai2nya sponsor dia..hehe..inshaaAllah ramai yg join punya.. ^^

    ReplyDelete
  3. yg ni akk nk menang tau!! hahahaha!! :)

    ReplyDelete
  4. byknye....best best....folow xde hal...like xde ac fb...huhuhu....gud luck FD...

    ReplyDelete