Menang,

Rezeki Jun #2 | Dapat tiket wayang PERCUMA!

June 05, 2013 Fatin Diana 14 Comments


Assalamualaikum,

Masa FD kat KL, memang susah gila nak online! Tu pasal blog FD sunyi, takde update entri langsung dalam seminggu. Eh cop, seminggu ke? Ke lebih seminggu? Ntah lah. Kesian blog diabaikan. Sorry ea sayang :*

2 3 hari lepas kenduri kahwin Along kat IIUM, cousin ajak pi lab computer. Disebabkan dah lama tak online, FD ikut lah cousin. Buka banyak tab dalam satu masa! Facebook, Yahoo Mail, 8Share, Blogger. Lepas buka email, ada email dari Klips. FD dapat tiket wayang PERCUMA!

Nampak tu? Congratulations to FD! Hehe :D
Dapat tiket wayang cerita kartun, EPIC.

Ada dua option untuk dapatkan tiket tu. Nak tunggu diorang post ke rumah FD atau ambik kat pejabat Says.my. Memandangkan FD kat KL masa tu, FD ambik kat pejabat Says.my je. Lepas confirm, terus call kawan untuk minta tolong hantar pi pejabat Says.my. Hihi :D

Tu dia tiket wayang FREE! :D

Hang tau dak punya payah nak cari office Says.my ni? Nasib baik kawan FD ni sabar je tolong carikan. Hewhew :3 

Lepas tu yang assist FD masa nak ambik tiket, Shiela nama dia. So cute! Kecik je orangnya. Hihi! Mesra pula tu. Suka suka! Office Says.my tu sempoi gila! Suka tengok decoration office tu. Jenis santai je.

Tiket dah dapat, nak tengok wayang tu ntah bila pun tak tahu lah sebab FD dah balik Terengganu. Masa ambik tiket tu, terlupa pula nak tanya Shiela, bila due date tiket ni. Kejap lagi FD contact diorang nak tanya tentang tiket ni.

Nak kena bodek abah, ajak pi Mesra Mall lah nampaknya sebab sana je ada pawagam ^^v

You Might Also Like

14 comments:

bestnya FD buat tuto boleh??

Rozita said...

wah bestnya..

Ibu Lala said...

wow syoknye...

thniah FD..

Tahniah FD :)

bestnya dik!!
nak jugak :D

wah..bestnyer..tahniah FD!

wah bestnyaaa.. nnt review la sikit psl filem epic tu ehehe

husna zahidi said...

bertuahnya FD!! =D

tiey smilez said...

Saya pum dapat tiket Epic jgak. Tapi kat Kelantan xde cinema, so simpan je lah tanda kenangan.hehe

untung + tahniah ye :)

Cik Aida™ said...

tahniah FD :D

Hana Fatiha said...

wahh! untunglahh. :)

Aisha Fauzi said...

Wahhh bestnya :)