Sunday, 30 June 2013

Rezeki Jun #14 ✔


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, tak sangka boleh menang dalam kategori top referral. Dapat baju tidur dan Thara shawl dari sponsor yang sama yang FD pernah menang dulu. Tapi kali ni dalam Mega Giveaway by Cik Hawa. Ehem, bukan tu je. Dapat shiseido gold mask jugak tauuu. Suka suka!

FD dah tuntut kat dua-dua sponsor. Sponsor Dressuana post tengah hari esok, siap bagi tracking number awal-awal. Confirm lusa dapat. Tak sabaaaarr! :D sponsor yang Mayini pulak akan bagitau bila dah post nanti :)

Terima kasih kak Hawa! ^^v
http://superdreamland.blogspot.com/
https://www.facebook.com/HawaSyazana

Terima kasih Dressuana! ^^v
https://www.facebook.com/dressuana2012
http://www.dressuana.com/

Terima kasih Mayini! ^^v
http://msjk98.blogspot.com/
https://www.facebook.com/wanonlineshop00


Nampak tak betapa lajunya FD? Hahaha! Alhamdulillah, terima kasih kat kawan Shad sebab cabutkan dan dapat nama FD. Dapat keychain cute :D luckydraw ni Shad buat kat fanpage je :)

Terima kasih Shad dan kawan! ^^v
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
https://www.facebook.com/pages/Aku-vs-diA/158921214214392

7 comments:

Merah itu hot said...

best nye dapat banyak adiah :D :D
Tahniah :)

eiyna tyna said...

tahniah kak FD !! :D

Nabilaa Izzati ✔ said...

Tahniah ;)

Yumida Huda said...

alhamdulillah
rezeki melimpah ruah..
bez dpt hadiah baju tdo..share la ngn kte org jugak..hehe
tahniah FD

Cik Fie said...

tahniah :)

sha dhira said...

eh, ada nama kite lah... shad dah pos da hadiah isnin lepas, da smpai ke belum.. huhu?

Hana Fatiha said...

Tahniah akak! :))