Menang

Rezeki Jun #14 ✔

June 30, 2013


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, tak sangka boleh menang dalam kategori top referral. Dapat baju tidur dan Thara shawl dari sponsor yang sama yang FD pernah menang dulu. Tapi kali ni dalam Mega Giveaway by Cik Hawa. Ehem, bukan tu je. Dapat shiseido gold mask jugak tauuu. Suka suka!

FD dah tuntut kat dua-dua sponsor. Sponsor Dressuana post tengah hari esok, siap bagi tracking number awal-awal. Confirm lusa dapat. Tak sabaaaarr! :D sponsor yang Mayini pulak akan bagitau bila dah post nanti :)

Terima kasih kak Hawa! ^^v
http://superdreamland.blogspot.com/
https://www.facebook.com/HawaSyazana

Terima kasih Dressuana! ^^v
https://www.facebook.com/dressuana2012
http://www.dressuana.com/

Terima kasih Mayini! ^^v
http://msjk98.blogspot.com/
https://www.facebook.com/wanonlineshop00


Nampak tak betapa lajunya FD? Hahaha! Alhamdulillah, terima kasih kat kawan Shad sebab cabutkan dan dapat nama FD. Dapat keychain cute :D luckydraw ni Shad buat kat fanpage je :)

Terima kasih Shad dan kawan! ^^v
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
https://www.facebook.com/pages/Aku-vs-diA/158921214214392

You Might Also Like

7 comments

  1. best nye dapat banyak adiah :D :D
    Tahniah :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah
    rezeki melimpah ruah..
    bez dpt hadiah baju tdo..share la ngn kte org jugak..hehe
    tahniah FD

    ReplyDelete
  3. eh, ada nama kite lah... shad dah pos da hadiah isnin lepas, da smpai ke belum.. huhu?

    ReplyDelete