Sunday, 16 June 2013

Rezeki Jun #10 ✔


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, FD menang template dari Sheda Ucu dalam Happy Holiday Giveaway by Nurmujahidah. Lepas tengok pemenang, FD tengok blog sponsor. Tengok semua portfolio Sheda. Boleh tahan cantik dia. Hihi! Maybe blog FD pun perlukan perubahan sikit lepas 2 tahun dalam dunia blogging ni.

Terima kasih Muja! ^^
http://www.mujadafewa.my/
https://www.facebook.com/pages/Nurmujahidah-The-Lady-Warrior/224442807633094

Terima kasih Sheda Ucu! ^^
http://sheda-ucu.blogspot.com/
https://www.facebook.com/pages/Shedaucu-blogspot/433216823393019


Mula-mula tadi terkejut bila penulis novel, kak Rafina Mimi komen kat entri Segmen 24 HOURS by Nurul Nizam. Bila tengok blog penganjur, dah umum pemenang rupa-rupanya dan FD menang novel dari penulis novel tersebut. Siap tanda tangan sekali okayy, jangan jeles. Hihi! Suka suka! :D dah lah FD join last minute lepas penganjur jemput join. Alhamdulillah, rezeki rezeki. Hehe.

Terima kasih Nurul Nizam! ^^

Terima kasih kak Rafina Mimi! ^^

8 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah... ringan tangan liza usha iklan. heeee saja jew...

Syaza Raihanah said...

Tahniah Kak FD. Jealous pula sebab akak dapat novel tu :\

zaza nizam said...

Alhamdulillah, menang lgi dia ni.. god job!

Sabrina SA said...

tahniah :D

Mek Onie said...

yeayyyyyyyyyyyyyyyyy,menang lagi :D

Nabilaa Izzati ✔ said...

Tahniah FD !

Princess Syazliyana said...

waa dpt novel dgn sign penulis.. jeless >.<

Hana Fatiha said...

okay, jeless. :p