Pemenang Special Giveaway Part 2

June 06, 2013


Assalamualaikum,



Semalam kami dah umumkan pemenang part 1 which is pemenang top referral & entry kreatif. So hari ini kami akan umumkan pemenang random. Benda yang menggembirakan, buat apa simpan lama-lama kan? Hihi. Seramai 28 pemenang tau!! Mana lah tahu korang salah seorang daripadanya. So apa lagi, meh la check it out.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Ha scroll sikit je lagi. Dah nak sampai ni hihi

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Here we go


Bawal Tribal - De bawal

Long Necklace - Miss Firaa

Doodle - Miss Wawa

Header - Cik Jari Manis

Cursor - Zahirah

Tudung bawal 4u - 4 u Muslimah

Topup RM10 -  Mysara

Topup RM5 - Hafiza

Kerongsang - Siti Zawiah

Minuman Berryrich - Serbaneka

Mask muka - Anis

Tomatox + Appletox + Shiseido black - FD

Congrats kepada yang menang! Itu adalah number lucky korang hihi. Kepada para pemenang, korang boleh tuntut hadiah korang from cik sponsor yang dah kami nyatakan. Kalau ada apa2 masalah boleh beritahu kami. One more, kepada pemenang yang memenangi barangan pos sila nyatakan kepada sponsor ;-

Assalamualaikum / Hi. Saya pemenang dalam Special Giveaway by Syazlia & Diana.
Nama:
Alamat:
No. tel:
Hadiah yang dimenangi:
Link entri: 

Sekali lagi, tahniah. Kepada siapa yang tak berjaya tak apa, maybe luck korang ada di next Ga Thanks to all yang support and thanks kepada cik sponsor kita yang baik hati. Assalamualaikum. :)

You Might Also Like

13 comments

  1. aish.. xde rezeki.. =P .. tahniah kpd yg menang.. =)

    ReplyDelete
  2. alaa x menang hmm xpelah bukan rezeki

    ReplyDelete
  3. tak ada rezeki... anyway, tahniah kepada semua pemenang...:D jom join GA muna... :)

    http://munauwaratul.blogspot.com/2013/06/giveaway-maniac-from-muna-iyraa.html

    ReplyDelete
  4. saya menang top-up , cam mana nak claim ? hikhik

    ReplyDelete
  5. tahniah kpd pemenag..xde rezeki la pulak.. huhu ^^

    ReplyDelete
  6. sye menang topap ... tapi mcm mane nak tuntut ?? heee ~~

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..terima ksh pganjur dan sponsor..
    Tahniah buat semua :)

    ReplyDelete