Pemenang Special Giveaway Part 1

June 06, 2013


Assalamualaikum,



Berakhirlah sudah Special Giveaway by Syazlia & Diana. Jutaan terima kasih kepada semua yang join GA ni, yang support GA ni. Alhamdulillah seramai 231 orang yang memeriahkan Special Giveaway kali ini.

Oh ya, Pemenang Special Giveaway terbahagi kepada dua. Entry kali ini kami akan umumkan pemenang top referral & Entry kreatif. Nak tahu siapa pemenang dia? Haa meh cekidautttt.

3 top referral
MP3 - Hafiza
http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

Novel - Anis
http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

Tudung ready made - Pemborong
http://ainsentiasasayangibu.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html


Pemenang Top referral dah diketahui. Mana pemenang entry kreatifnya? Hihi meh scroll ke bawah.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



5 entry kreatif
Tudung bawal tribal - De bawal
http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html
http://azyanramle.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

Hadiah misteri - Cik teha
http://kamihardsmanii.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

Long necklace - Faraa
http://nabieliela.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

Topup RM10 - Mysara
http://umikasum.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html


Tahniah kepada para pemenang. Yang tak menang tu bukan bermaksud anda kalah. Cuma tak ada rezeki for top referral and entry kreatif. Mana tahu luck korang berdasarkan pemenang random. :)

Kepada para pemenang, korang boleh tuntut hadiah korang from cik sponsor yang dah kami nyatakan. Kalau ada apa-apa masalah boleh beritahu kami. One more, kepada pemenang yang memenangi barangan pos sila nyatakan ;-

Assalamualaikum / Hi. Saya pemenang dalam Special Giveaway by Syazlia & Diana.
Nama:
Alamat:
No. tel:
Hadiah yang dimenangi:
Link entri: 

Hadiah yang masih available!
- 5 Doodle by Miss Wawa
- 2 Header by CikJariManis
- 2 Tudung bawal by 4u Muslimah
- 2 mask muka by Anis
- 1 cursor by Zahirah *Design mengikut kehendak pemenang
- 1 long necklace by Miss Firaa
- 1 Minuman BerryRich by Serbaneka
- 2 topup RM5 by Hafizah
- 3 tudung bawal tribal by De Bawal
- 1 topup RM10 by Mysara
-2 Keronsang Reben by Siti Zawiah
- 6 tomato, 6 appeltox, 6 shiseido by Anseneda

Diharap korang akan edit entri korang part hadiah yang korang nak. Supaya senang nak agihkan hadiah. Kalau boleh listkan 3 atau 4. Takut kalau dua pilihan pertama tu diambil orang lain pula. Hihi :D

You Might Also Like

21 comments

  1. done edit entry..
    http://nazwww.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete
  2. Jyeahh! aku menang hahaha . aku edit sikit saja kak fd, saja saja nak cuba part2 kalau ada rezeki. hewhew :D

    http://kamihardsmanii.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete
  3. Nurin menang eh bukan bukan Nurin dah edit entry. In Shaa ALLAH ada rezeki dekat Pemenang Part2 punya ._.

    http://nurin-aqilah.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete
  4. http://tampawan.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html
    banyak saya edit nih huhuh hadiah yang saya nak dirampas huhuhu anywayy saya dah edit hehehe

    ReplyDelete
  5. tahniah kpd pemenang. hope ada rezeki dekat part random :D

    ReplyDelete
  6. http://budakkacamatapunyastory.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    Done edit

    ReplyDelete
  7. tak menang..nak tunggu part 2 pulak..

    ReplyDelete
  8. Done :)

    http://zeirah-snoworld.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete
  9. dah edit nak hntar kat spe syazlia ke fatin diana ?? saya hntar sini dulu yew http://ainsentiasasayangibu.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete
  10. tapi syazlia kata yg boleh pilih hadiah utk yg belum menang kan? klo betul ..sorry ain dh teredit entry tuh :|

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah menang ! :) thanx :)

    ReplyDelete
  12. dah edit..

    http://cutelikebee.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete
  13. tahniah pemenang..

    http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html edited!

    ReplyDelete
  14. dah edit :)

    http://syimanakhadiah.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete
  15. Tahniah kpd pemenang :3.. nk tunggu pemenang untk part2 pula, hrp2 menang.. Done edit entri.. Jenguk skali lagi eh?

    http://princessharnasya.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete
  16. Done edit entry. Harap menang :)
    http://blognisayapunyer.blogspot.com/2013/05/assalammualaikum-tudung-bawal-tribal-by.html

    ReplyDelete