Doodle

Dapat doodle dari Fiqah!

June 13, 2013


Assalamualaikum,

FD menang doodle dari Fiqah sebab menang First Giveaway by Anadiera. Fiqah dah lama bagi FD, dalam hujung bulan Mei kalau tak silap. Baru sekarang sempat nak update entri. Asyik terlupa sebenarnya, hihi sorry ea dik :D
FD suka doodle ni. Comel, siap main kenyit mata pulak tu. Baju doodle ni pun cantik, love love pink gituu. Dengan ada teddy bear tu, lagi tambah comel! :3

Terima kasih Fiqah! ^^v

Oh ya, Fiqah ada join satu contest. FD nak minta tolong jasa baik korang untuk like gambar ni untuk tolong Fiqah menang dalam contest tu :D

You Might Also Like

8 comments

  1. untung la :) comel doodle 2..he3

    ReplyDelete
  2. alolololo..mmg cute!
    secomel tuan punya blog ni :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah ! comel je doodle tu .
    jom join .. http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/06/segmen-2-in-1-by-nabila.html

    ReplyDelete
  4. ololo , comelnya . tahniah ye :)

    ReplyDelete
  5. Comeinyeee...pndaikn dia doodle....

    ReplyDelete
  6. akak tag fd! http://zazanizam.blogspot.com/2013/06/suprise-awesome-giveaway-by-sn.html

    ReplyDelete
  7. Ala tomey-tomey tahniah kak :D

    ReplyDelete