Ada yang nak jadi klon ke?

June 14, 2013


Assalamualaikum,


Siapa punya kerja kat cbox FD ni? 
Guna nama FD, siap letak link blog FD.
Untuk pengetahuan awak awak yang selalu singgah blog FD dan tinggalkan jejak kat cbox, rasanya korang pun tau FD bukan jenis yang komen kat cbox sendiri. Dan cara taip tu pun langsung tak sama dengan FD. Tak pernah pulak FD inform FD online ke tidak? 
Siap nak promote WeChat ID FD pulak tu.

Awak, jangan nak buat dajal tau kat cbox FD. Jangan nak rosakkan nama FD. Kalau tak suka, boleh cakap depan-depan tau. FD tak kisah.

You Might Also Like

13 comments

  1. hurmmm...harap2 dia baca entry ni...dan semoga perkara ni stop...

    ReplyDelete
  2. eish siapa lha yg buat keje mcm tue,,,smoga klon FD berhenti buat kje mcm tue,,sbar yea FD

    ReplyDelete
  3. Orang Tu Ada Masalah Mental Mungkin .. FD sabar je lahh ;

    ReplyDelete
  4. kenape lah mcm tu sekali sampai nak klon jd org lain. nanti bila 'manusia' tu bace entri ni harap dye sedar.

    ReplyDelete
  5. Haiihhh ni yg payah guna cbox ni. Siapa la punya keje ne..

    ReplyDelete
  6. die hard fans FD niii agaknya....haha!

    ReplyDelete
  7. x baiknya wat kt org camtu. skang ni mcm2 lah. Mak Dara pun kena gak, tp tu lg teruk bila org tu guna gambar Mak Dara utk komen kt blog2 lain. huhuhu

    ReplyDelete
  8. Apa masalah anon2 kt dunia blog ni sbnrnya. Sampai camtu sekali. Naik geram lak baca. Sbb pnh kne situasi mcm kt dlm gmbr tu.

    ReplyDelete
  9. sape yg fanatik sgt kat fd nih...moga dia segera insaf

    ReplyDelete
  10. mak ai.. dasyat ni.. ish.. cmna nak delete ek

    ReplyDelete
  11. haha..macam x dak nama sendiri plak. :3

    ReplyDelete
  12. Dia tu terlebih minat kak akak tu ._. haha :3

    ReplyDelete