Sticker doodle dan perfume dah sampai ^^


Assalamualaikum,

Tengah hari tadi tengok meja makan. Ada sampul. Tengok-tengok lah kot ada FD punya. Ada satu sampul, YEAY! Hihi! Tengok depan belakang sampul, kat belakang ada url blog kak Dysha. Dah confirm dah, dapat sticker doodle dari kak Dysha sebab FD masuk dalam list top komentar bulan April. Boleh rujuk [ENTRI]. Semua sticker ni comel gila! Kawaii! :D

Terima kasih kak Dysha! ^^v


Petang sikit pula abang PosLaju datang. Pelik tengok bungkusan tu.

Nampak pelik sebab tak pernah lagi dapat bungkusan macam ni :3

Hadiah ni dah lama FD tunggu. Dari bulan Februari kalau tak silap. Menang dalam giveaway juga, boleh rujuk [ENTRI]. FD dapat ni pun lepas minta link sponsor kat penganjur. Bila inbox tu, sponsor kata dia pun tunggu details pemenang. Rupa-rupanya penganjur tak inform sponsor. Hmm pelik kejap ._. lantak lah, pedulikan, sebab hadiah dah sampai kat tangan FD :)
Dapat perfume lelaki. So FD bagi kat adik lelaki je memandangkan dia memang suka sembur perfume banyak-banyak (satu botol pun belum tentu boleh tahan dua bulan). Mak tak payah keluarkan duit untuk beli perfume untuk dia dah untuk sebulan ni :D

Terima kasih Wilma.int! ^^v

Comments

Cantik lah sticker tu.. Jeles tau
Dianaa said…
@Sally Yatiey; hee best sangat :D
cik gadis said…
waaaa,,, best nyer,,,
Mime MF said…
comel sgt sticker² kak dysha tu...>,<
Dianaa said…
@Nur Syazana zanaSya; hehe jangan lah jeles
Cynthia Lee said…
Maik aih gilaaa punya comel sticker too !
Dianaa said…
@cik gadis; hee best best!
Dianaa said…
@Farra Atiqah; alhamdulillah :)
Dianaa said…
@Mime MF; kaann? hehe geram je tengok sticker tu semua ^^
siti zawiah said…
cantik..nak 1..hehe
Dianaa said…
@siti zawiah; takboleh :p hihi
Sue-Rya Qistina said…
best best best!
nak2 kalau dpt perfume tu.
berbaloi sungguh :)
tahniah dik!
AyueJean AJ said…
Syoknyaaaa...
Dapat hadiah..
Nak jugak.....
Meh share sini sket... =D
Dianaa said…
@Sue-Rya Qistina; hehe berbaloi sangat. terima kasih kak!
Dianaa said…
@AyueJean AJ; nak juga? nah satu sticker, hihi :D
Aisha Fauzi said…
Wahhh tahniah ! Tak sia-2 kak FD join contest boleh bagi kat adik ^^ Btw comel-2 sticker doodle tu ><

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite