Hadiah

Sticker doodle dan perfume dah sampai ^^

May 15, 2013


Assalamualaikum,

Tengah hari tadi tengok meja makan. Ada sampul. Tengok-tengok lah kot ada FD punya. Ada satu sampul, YEAY! Hihi! Tengok depan belakang sampul, kat belakang ada url blog kak Dysha. Dah confirm dah, dapat sticker doodle dari kak Dysha sebab FD masuk dalam list top komentar bulan April. Boleh rujuk [ENTRI]. Semua sticker ni comel gila! Kawaii! :D

Terima kasih kak Dysha! ^^v


Petang sikit pula abang PosLaju datang. Pelik tengok bungkusan tu.

Nampak pelik sebab tak pernah lagi dapat bungkusan macam ni :3

Hadiah ni dah lama FD tunggu. Dari bulan Februari kalau tak silap. Menang dalam giveaway juga, boleh rujuk [ENTRI]. FD dapat ni pun lepas minta link sponsor kat penganjur. Bila inbox tu, sponsor kata dia pun tunggu details pemenang. Rupa-rupanya penganjur tak inform sponsor. Hmm pelik kejap ._. lantak lah, pedulikan, sebab hadiah dah sampai kat tangan FD :)
Dapat perfume lelaki. So FD bagi kat adik lelaki je memandangkan dia memang suka sembur perfume banyak-banyak (satu botol pun belum tentu boleh tahan dua bulan). Mak tak payah keluarkan duit untuk beli perfume untuk dia dah untuk sebulan ni :D

Terima kasih Wilma.int! ^^v

You Might Also Like

21 comments

  1. comel sgt sticker² kak dysha tu...>,<

    ReplyDelete
  2. Maik aih gilaaa punya comel sticker too !

    ReplyDelete
  3. @Mime MF; kaann? hehe geram je tengok sticker tu semua ^^

    ReplyDelete
  4. best best best!
    nak2 kalau dpt perfume tu.
    berbaloi sungguh :)
    tahniah dik!

    ReplyDelete
  5. Syoknyaaaa...
    Dapat hadiah..
    Nak jugak.....
    Meh share sini sket... =D

    ReplyDelete
  6. @Sue-Rya Qistina; hehe berbaloi sangat. terima kasih kak!

    ReplyDelete
  7. @AyueJean AJ; nak juga? nah satu sticker, hihi :D

    ReplyDelete
  8. Wahhh tahniah ! Tak sia-2 kak FD join contest boleh bagi kat adik ^^ Btw comel-2 sticker doodle tu ><

    ReplyDelete