Menang

Rezeki bulan Mei #2

May 05, 2013


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, menang April Edition GA dan jadi top komentar dalam blog kak Dysha. Dapat 1 set sticker, ada 8 keping semuanya. Sticker tu dah tentu lah yang gwiyomi. Semua doodle kak Dysha gwiyomi! Suka suka!
Terima kasih kak Dysha ^^v


Alhamdulillah, menang consolation prize dalam Like, Share & Win Contest. Dapat 2 helai inner jersey 2 tone  kalau tak silap. 1st until 3rd prize tu best oh hadiahnya. Memang AWESOME! Tapi sayang, FD tak dapat like yang banyak dalam contest tu. Apa pun terima kasih untuk blogger dan facebooker yang tolong like post yang FD share tu. Tanpa bantuan korang, tak mungkin FD akan menang. Hihi :3

Terima kasih Inner Jersey & Shawl! ^^v


Menang review blog dalam Segmen Blogwalking Aisyah Humaira'. Okay lah, dapat tingkatkan trafik blog dan readers. Hihi :D

Terima kasih kak Niera! ^^v
Blog - http://www.aisyahhumaira.com/
Fanpage - https://www.facebook.com/pages/Aisyah-Humaira/136519799770731

You Might Also Like

12 comments