Menang

Rezeki bulan Mei #11 ✔

May 22, 2013


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, menang dalam Share & Win yang dianjurkan oleh Sugarscarf. Takkan lah tak tau online shop tu kot? Shawl yang diorang jual semuanya cantik-cantik! Cepat sold out pula tu. FD banyak kali join dalam contest yang dianjurkan oleh Sugarscraf, tapi tak pernah menang. Akhirnya menang juga kali ni. Suka suka! :D

Terima kasih Sugarscraf! ^^v


Alhamdulillah, menang dalam kategori Top Referrel. Tak sangka! Hihi :D banyak pula tu menang. Dapat topup RM10, edit blog, review blog, kertas bintang dan sample loreal leave-in-mask. Yang edit blog tu, hmm. Masih fikirkan lagi. Rasa macam nak bagi kat blogger lain. Boleh ke ek? Takpe, kena tanya sponsor tu dulu :) bukan apa, tapi rasa macam taknak edit apa-apa lagi kat blog. Heee :D

Terima kasih Lulla! ^^v

Terima kasih Cik NHAH!

Terima kasih Eima! ^^v

Terima kasih Nadratul! ^^v

Lepas bagi details, saje scroll bawah nak cari nombor 12. Eh eh, ada lagi rupanya :D
Menang doodle dari Miss Wawa. Sukaaa! Sebab doodle Miss Wawa comel-comel. Makin banyak lah koleksi doodle yang FD kumpul :D

Terima kasih Miss Wawa! ^^v

You Might Also Like

8 comments

  1. tahniah kak..jelez la..kak FD menang banyak..

    ReplyDelete
  2. rezeki akak ni murah la . scroll bawah sekali je menang . scroll bawah je nampak menang . bertuah betul lah :D

    ReplyDelete
  3. murah rezeki FD , tahniah :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah :) tahniah2!!

    ReplyDelete
  5. Wahhhhh banyaknya menang hadiah :O Tahniah kak ! :)

    ReplyDelete