Family

Punca blog tak ber-update semalam

May 04, 2013


Assalamualaikum,


Maybe ada yang perasan, FD langsung takde update entri dalam blog ni. Satu entri pun takde. Langsung takde masa nak update sebab semalam jenjalan kat KB Mall. Shopping sikit. Baru dapat upah hantar dan ambik adik-adik pergi dan balik sekolah, dah habis dah semalam.

Seronok dapat shopping dengan satu family! Selalu keluar macam tu time nak raya atau ada nak pergi mana-mana event je. Semalam shopping untuk ke KL + ada kenduri kat KL nanti. Cousin FD belah mak nak kahwin hujung bulan ni. Wohooo! Suka suka! ^^

Dengan duit upah tu, FD dapat beli 2 helai basic tee kat PDI dan sehelai seluar palazzo warna pink kat Wakaf Che Yeh. Seluar jeans pula mak belanja, hee :D
*bila dapat shopping, lupa terus ada ujian komputer harini, nasib baik lulus*

Tak sabar nak pergi KL hujung bulan ni! ^^

You Might Also Like

11 comments

  1. FD datang Kelantan eh?? nape tak ckp nak dtng ??boleh kita meet..

    ReplyDelete
  2. @Aliyaa; a'ah, datang Kelantan. hihi tak sempat kot. sorry. lain kali FD inform ea if FD nak turun Kelantan lagi ^^v

    ReplyDelete
  3. kak fd mmg slalu eh ulang alik KL.. huhu bestnya g jejalan :<

    ReplyDelete
  4. wah wah, shoping sakan, hehe ^^

    ReplyDelete
  5. @Princess Syazliyana; takde lah selalu. cuma kalau ada hal je turun KL :)

    ReplyDelete
  6. hehe :D Hana dah lama tak pergi KB Mall.. I'm from Kelantan ^^ selamat datang!

    ReplyDelete
  7. @Haruno Hana 하나; oh yeke? hai Hana! hihi :D nanti FD turun Kelantan lagi, boleh lah kita jumpa

    ReplyDelete
  8. Haha tahniah lulus ujian btw bestnya keluar jalan-2 dengan family ^^

    ReplyDelete