Pemenang 10 Days Giveaway by Fatin Diana

May 12, 2013


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, 10 Days Giveaway dah tamat dan sekarang masa untuk umumkan siapa pemenang yang bertuah. Sebelum tu FD nak mohon maaf dulu sebab hadiah makeup mirrror tu terpaksa ditukarkan kepada hadiah lain. Cermin tu pecah masa PosLaju hantar. Nak tuntut ganti rugi pun takboleh sebab sponsor bungkus dengan sampul biasa, bukan guna plastik PosLaju. Kalau guna plastik PosLaju, dah tentu boleh minta ganti rugi dan belikan hadiah baru. FD dah inform sponsor, sponsor takde idea nak gantikan dengan apa.
Takpe, jangan risau. FD handle benda ni dan biar FD yang gantikan hadiah tu. Maaf atas kesulitan hal ini. Benda ni kita takboleh nak jangka, kan? Maaf sekali lagi :)

Okay, jom tengok siapa pemenang bertuah tu ^^v

Large

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Bookmark x 3

Tote bag x 2

Phone strap x 1

Handy compact mirror x 1

Hadiah misteri x 1

Tahniah kepada semua pemenang!

Sila inbox details ke [FANPAGE] dengan kadar segera!
Nama:
Alamat:
Link entri:
Menang apa:


Yang tak menang, jangan sedih-sedih k? Tunggu next GA dari FD dan partner.
InsyaAllah dalam 15 Mei nanti GA akan berlangsung ;)

Yang buruk itu dari FD, yang baik tu datang dari Allah.
Maaf kalau ada yang tak puas hati.

You Might Also Like

14 comments

  1. tahniah buat yang bertuah ^^

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat semua pemenang! rugi sgt2 iha tak sempat join haritu, rezeki lain waktu kot.. :)

    ReplyDelete
  3. Wahh tahniahhh , hehe tak de rezeki nina kali ni , hihi

    ReplyDelete
  4. bagus lah FD, handle hal tu, patut dicontohi nih, hihii ^^
    tahniah buat semua pemenang :D

    ReplyDelete