Hadiah

Hadiah Segmen Simple-simple dah sampai! ^^

May 11, 2013


Assalamualaikum,

Permulaan bulan Mei yang baik bagi FD haritu, tengok [ENTRI] yang lepas. FD menang selendang dalam Segmen Simple-simple by Mohd Zuhri yang disponsor oleh Syazilah :)


Tengah hari tadi abg PosLaju mai rumah. Hantar dua parcel. Ini salah satu parcel yang FD dapat. Parcel hadiah segmen yang FD menang tu. 
Weeeee~! Selendang dah sampai. Warna purple. SUKAAAA! :D rasanya warna tak lari je tau. FD asyik dapat hadiah yang warna pink atau purple. Tak pink, dapat purple. Tak purple, dapat pink.
Selendang ni best! Material lycra, kain berat, selesa! 

Terima kasih Syazliah! ^^v

Ada yang minta gambar FD pakai selendang ni kan?
Takmau tengok? Sila pergi tempat lain :p
Saje buat duckface, harhar


Parcel lagi satu pula hadiah giveaway. Tunggu next entry, okay? ;)

You Might Also Like

23 comments

  1. tahniah ! alhamdulillah . nasib baik dapat :D cantiknya selendang tu haa . purple lagi ! >.< tak sabo nk tengok parcel seterusnya pulak . segerakan ya ;)

    ReplyDelete
  2. Tahniahhh ! FD sokmo menang , jeles titew . Hakhak :) FD omeii #tetibe

    ReplyDelete
  3. @Aina Sofea; terima kasih! hehe memang cantik :D sabar ea, maybe petang sikit akan publish ;)

    ReplyDelete
  4. @Mazelina Zaini; terima kasih! hehe jangan lah jeles. menang pun tak semuanya dapat hadiah. eh tiba2 omeii? haha, macehh

    ReplyDelete
  5. @Dianaa kannn ? "menang tak semua dapat hadiah" mempunyai masuk yang tersirat di situ . Haishhh , nina dah penat tuntut Topap RM30 dari sorang blogger ni , huhu

    ReplyDelete
  6. kalau minat pink n purple okay la..ahaha..koleksi bertambah..rezeki

    ReplyDelete
  7. @Mazelina Zaini; hehe memang ada maksud :p eh yeke? ya Allah, ingatkan Nina dah dapat. tak try contact balik penganjur tu?

    ReplyDelete
  8. @Princess Syazliyana; nak tengok? hehe tunggu ek, nanti kak FD try pakai

    ReplyDelete
  9. tahniah.. wah.. rupanya kak Fatin Diana ni minat warna pink dan purple...:))

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..selamat dah sampai selendang...cute lar adik pakai..akak ade utang to up lagi..isnin akak bg kod..^^

    ReplyDelete
  11. @Secret Of Shaila; hee terima kasih ea kak. hihi cute? thanks. selendang tu yg buat nampak cute. hee okay ^^

    ReplyDelete
  12. @Cik Aida™; terima kasih. hehe biasa2 je lah Aida ^^

    ReplyDelete
  13. Tahniah kak :) Ala-2 comel akak paai selendang tu ^^

    ReplyDelete