Hadiah

Hadiah dari Cik Yaya dah sampai ^^

May 23, 2013 Fatin Diana 16 Comments


Assalamualaikum,


Hadiah felt wallet dari Cik Yaya yang FD menang Contest Page CCY & LTC. Suka warna wallet ni! Warna hot pink :D adik FD nak felt wallet ni memandangkan dia memang takde wallet or purse. FD bagi je, asalkan jaga elok-elok. Hilang atau kotor, SIAP AH! *garang tak? hihi*

Terima kasih Cik Yaya! ^^v

You Might Also Like

16 comments:

cntik :) comel namecard tue

zaza nizam said...

tahniah FD dpt lgi hadiah hehehe. memang cantik !

Tahniah FD..huhuhu

comelnyee ,.. siap ada surat gituuuw . :D

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2013/05/review-comelnye-essenseri.html

Tahniahh.......

tahniah

Fiqa Nsz said...

Tahniah. Fiqa punya je abg posmen tak hantar2 lg. Haha

Mek Onie said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D

Mime MF said...

wah²..congrats~ :)

Nana Liena said...

tahniah yea..cantik name card dia..hehe..siap taip lagi surat tu.. :)

cantik.. haha kakak yg baik muehehe

Sampai petang tadi ...

http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/terima-hadiah-dari-cik-yaya.html

Nur Zack said...

jeles gila

kita tak mau join sebab memang tak bernasib baik n tak bertuah

tu malas nak join.

anyway tahniah

dah lama follow, follow back maybe ?

AinNawwar said...

ala kak FD ni. buat org jeles je kan XD

Hana Fatiha said...

Tahniah akak! :*

Aisha Fauzi said...

HAHA samalah dengan kakak :D Dia tak suka barang dia kotor mesti jaga elok-2 :)