Hadiah

Hadiah dari Cik Yaya dah sampai ^^

May 23, 2013


Assalamualaikum,


Hadiah felt wallet dari Cik Yaya yang FD menang Contest Page CCY & LTC. Suka warna wallet ni! Warna hot pink :D adik FD nak felt wallet ni memandangkan dia memang takde wallet or purse. FD bagi je, asalkan jaga elok-elok. Hilang atau kotor, SIAP AH! *garang tak? hihi*

Terima kasih Cik Yaya! ^^v

You Might Also Like

16 comments

  1. tahniah FD dpt lgi hadiah hehehe. memang cantik !

    ReplyDelete
  2. comelnyee ,.. siap ada surat gituuuw . :D

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2013/05/review-comelnye-essenseri.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Fiqa punya je abg posmen tak hantar2 lg. Haha

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D

    ReplyDelete
  5. tahniah yea..cantik name card dia..hehe..siap taip lagi surat tu.. :)

    ReplyDelete
  6. cantik.. haha kakak yg baik muehehe

    ReplyDelete
  7. Sampai petang tadi ...

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/terima-hadiah-dari-cik-yaya.html

    ReplyDelete
  8. jeles gila

    kita tak mau join sebab memang tak bernasib baik n tak bertuah

    tu malas nak join.

    anyway tahniah

    dah lama follow, follow back maybe ?

    ReplyDelete
  9. ala kak FD ni. buat org jeles je kan XD

    ReplyDelete
  10. HAHA samalah dengan kakak :D Dia tak suka barang dia kotor mesti jaga elok-2 :)

    ReplyDelete