Hadiah

Hadiah cotton bag dah sampai! ^^

May 12, 2013


Assalamualaikum,

Haritu FD ada menang bag handmade dalam Mega Giveaway by FY & NEB. Boleh tengok kat [ENTRI INI] :)

Lepas ambik Sarah, elok je baru lepas gate rumah, tiba-tiba ada van PosLaju. FD fikir hadiah giveaway atau segmen je. Hihi! ^^v

Yeay! Dapat cotton bag! 
Warna seakan merah, tapi tak berapa nak merah. Acano tu?

Ini full view untuk cotton bag. Suka sangat!
Kebetulan FD tengah sibuk nak cari beg tangan. Cotton bag ni pun boleh guna juga bila keluar. Hihi :D suka design and warna beg ni. Cantik! :D

Nampak tupperware pink kat rak tu? Haa, kat dalam tupperware tu lah FD simpan semua hadiah giveaway, segmen dan contest. Even sampul pun FD simpan tau, sayang punya pasal. Heee :D sampai takboleh nak sumbat apa dah. Nanti nak minta kat mak tupperware lain. Mak ada banyak tupperware sebab mak ahli Tupperware, hihi >,<

Terima kasih ct N honey! ^^v
Blog - http://cthoney.blogspot.com/
Fanpage - https://www.facebook.com/pages/ct-N-honey/128804803881484
Fanpage - https://www.facebook.com/HandmadeBagCraftctNHoney

You Might Also Like

28 comments

  1. Bestnye jadi kak FD.. asal balek rumah je ade orang pos barang..

    ReplyDelete
  2. Tahniah FD.. comel je cotton bag tu.. :D

    ReplyDelete
  3. Comei....chatek utk dibawa jln jln tu....

    ReplyDelete
  4. @HeNRieTTa JoSe; yup, betul tu :D memang plan nak guna utk jalan2

    ReplyDelete
  5. tahniah ! banyak hadiah yang akak dapat ye .. jeles pulak dahh :p hehe ... comel la pulak tengok beg tu :3

    ReplyDelete
  6. undangan

    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/05/the-first-g-giveaway-by-miss-lulla.html

    ReplyDelete
  7. aww, comey beg tuu ^^
    *eh? aida nampak tomatox lah, betul ke tu? nak sikit ! :P

    ReplyDelete
  8. tahniah FD.. comel beg tu

    ReplyDelete
  9. @Aina Sofea; terima kasih! hehe jangan lah jeles dik. yup, beg tu comel :D

    ReplyDelete
  10. @Cik Aida™; kan? hihi ^^ yup, tu tomatox. hihi :D nak? ambik lah :p

    ReplyDelete
  11. Eee cantiknya cotton bag tu ♥_♥

    ReplyDelete