Hadiah

Hadiah bookmark dah sampai ^^

May 09, 2013 Fatin Diana 22 Comments


Assalamualaikum,


Tengah hari tadi FD terima dua sampul dalam satu masa. Suka! Excited! Hihi :D dua-dua sampul tu hadiah dari giveaway yang FD join. Boleh tengok kat [ENTRI INI] dan [ENTRI INI].

First buka sampul yang ada bookmark nama FD pattern tribal tu. Pandai Wane lukis, siap ada reben pink pula tu. Yang bulat ada doodle tu, FD yang minta. Untuk kenangan sebab dari Wane, hihi :D baik betul Wane, sampai tiga tau FD dapat.

Terima kasih Wane! ^^v


Yang kedua and last tu, bookmark dari Cci.
Sebelum ni FD join GA yang kak Cci anjurkan, tapi tak menang. Tapi alhamdulillah, menang dalam GA lain dan hadiah dari kak Cci. Siapa tak suka kalau dapat barang yang ada doodle comel, kan? Hihi! FD suka tengok doodle dari kak Cci, semuanya kawaii! Dapat bookmark ni pun FD dah suka tau, warna pun cun :D

Terima kasih kak Cci! ^^v

You Might Also Like

22 comments:

Ain Syahirah said...

Wahh!! Comelnya bookmark tuuu....

Dianaa said...

@Ain Syahirah; kaaaaan? hihi :D

Tahniah.... Cute sebab pink... ^^

zaza nizam said...

bertuah FD :) semuanya comey2

Cik Aida™ said...

cutenye >_<
yg ada gambar FD tu bookmark jugak ke? cantik lah ^^ macam best je ade gambar sendiri, hihii, tahniah FD :D

Lia pon dpt bookmark tu. cume entri tak wat lgi. hehe XD

Nana Liena said...

comelnya la .pandai buat diaorang buat

Dianaa said...

@Sherlyanna angiela Martin; terima kasih. hee tau takpe ^^

Dianaa said...

@zaza nizam; hehe rezeki blogging

Dianaa said...

@Cik Aida™; eheee! yup! ^^ terima kasih Aida :D

Dianaa said...

@♥ Lia Abdillah ♥; oh yeke? buat entri, nak baca! hehe

Dianaa said...

@Nana Liena; hee orang kreatif buat, memang comel :D

cantiklah bookmark yg ada nma fd tu :o tahniah btw

FD!!!! semua comell! T_T waaa! *terlebih pulak

Dianaa said...

@Princess Syazliyana; heee terima kasih :D

Dianaa said...

@Cik JariManis; hehe comel, kan? haha mana ada terlebih :p

Wow.... Soo cute!!!!! Bestnyer

Dianaa said...

@Leeza dayasari [santai leeza]; hee thank you :D

Selvia Sari said...

Saya mau! Saya mau! Kirim ke Indonesia dong :p

Dianaa said...

@Selvia Sari; ke Indonesia? Gimana? hehe :p

cci said...

br sempat terjah.. ma ceh banyak2 dear.. sbb suke hasil dr tangan akak.. ^_^

Aisha Fauzi said...

Tahniah kak :) Comel-2 semua hadiah akak ^^