Hadiah

Hadiah bookmark dah sampai ^^

May 09, 2013


Assalamualaikum,


Tengah hari tadi FD terima dua sampul dalam satu masa. Suka! Excited! Hihi :D dua-dua sampul tu hadiah dari giveaway yang FD join. Boleh tengok kat [ENTRI INI] dan [ENTRI INI].

First buka sampul yang ada bookmark nama FD pattern tribal tu. Pandai Wane lukis, siap ada reben pink pula tu. Yang bulat ada doodle tu, FD yang minta. Untuk kenangan sebab dari Wane, hihi :D baik betul Wane, sampai tiga tau FD dapat.

Terima kasih Wane! ^^v


Yang kedua and last tu, bookmark dari Cci.
Sebelum ni FD join GA yang kak Cci anjurkan, tapi tak menang. Tapi alhamdulillah, menang dalam GA lain dan hadiah dari kak Cci. Siapa tak suka kalau dapat barang yang ada doodle comel, kan? Hihi! FD suka tengok doodle dari kak Cci, semuanya kawaii! Dapat bookmark ni pun FD dah suka tau, warna pun cun :D

Terima kasih kak Cci! ^^v

You Might Also Like

22 comments

  1. Wahh!! Comelnya bookmark tuuu....

    ReplyDelete
  2. bertuah FD :) semuanya comey2

    ReplyDelete
  3. cutenye >_<
    yg ada gambar FD tu bookmark jugak ke? cantik lah ^^ macam best je ade gambar sendiri, hihii, tahniah FD :D

    ReplyDelete
  4. Lia pon dpt bookmark tu. cume entri tak wat lgi. hehe XD

    ReplyDelete
  5. comelnya la .pandai buat diaorang buat

    ReplyDelete
  6. @Cik Aida™; eheee! yup! ^^ terima kasih Aida :D

    ReplyDelete
  7. @♥ Lia Abdillah ♥; oh yeke? buat entri, nak baca! hehe

    ReplyDelete
  8. @Nana Liena; hee orang kreatif buat, memang comel :D

    ReplyDelete
  9. cantiklah bookmark yg ada nma fd tu :o tahniah btw

    ReplyDelete
  10. FD!!!! semua comell! T_T waaa! *terlebih pulak

    ReplyDelete
  11. @Cik JariManis; hehe comel, kan? haha mana ada terlebih :p

    ReplyDelete
  12. Saya mau! Saya mau! Kirim ke Indonesia dong :p

    ReplyDelete
  13. @Selvia Sari; ke Indonesia? Gimana? hehe :p

    ReplyDelete
  14. br sempat terjah.. ma ceh banyak2 dear.. sbb suke hasil dr tangan akak.. ^_^

    ReplyDelete
  15. Tahniah kak :) Comel-2 semua hadiah akak ^^

    ReplyDelete