GAMBAR Sekitar Majlis Nikah Jehan Miskin

May 04, 2013


Assalamualaikum,

Jehan Miskin sah bergelar suami kepada gadis pilihannya, Julie Camelia Rhee sekitar jam 2.40 petang dengan dua kali lafaz bertempat di Carcosa Seri Negara, Kuala Lumpur.
Pengantin lelaki menghantar tiga dulang hantaran berbalas tiga dulang juga daripada pihak perempuan yang antaranya komputer riba jenama Apple, set beg Braun Buffel & set mandian.

ROTIKAYA_117 Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Jehan Miskin & Julie Camelia Rhee - ROTIKAYA

ROTIKAYA_144 Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Jehan Miskin & Julie Camelia Rhee - ROTIKAYA

ROTIKAYA_126 Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Jehan Miskin & Julie Camelia Rhee - ROTIKAYA

ROTIKAYA_128 Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Jehan Miskin & Julie Camelia Rhee - ROTIKAYA

You Might Also Like

7 comments

  1. Dah kahwin dah Jehan.. (ayat mcm jehan ni bekas pakwe iha je) :D

    ReplyDelete
  2. wife dia tu bukan melayu eh ? macam chinese je . ke jepun . HAHA

    ReplyDelete
  3. @Sabella Mohamad; haha wife dia korean lah sayang

    ReplyDelete
  4. Isteri dia orang Korea kan ? ._.

    ReplyDelete