GAMBAR Sekitar Majlis Nikah Jehan Miskin


Assalamualaikum,

Jehan Miskin sah bergelar suami kepada gadis pilihannya, Julie Camelia Rhee sekitar jam 2.40 petang dengan dua kali lafaz bertempat di Carcosa Seri Negara, Kuala Lumpur.
Pengantin lelaki menghantar tiga dulang hantaran berbalas tiga dulang juga daripada pihak perempuan yang antaranya komputer riba jenama Apple, set beg Braun Buffel & set mandian.

ROTIKAYA_117 Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Jehan Miskin & Julie Camelia Rhee - ROTIKAYA

ROTIKAYA_144 Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Jehan Miskin & Julie Camelia Rhee - ROTIKAYA

ROTIKAYA_126 Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Jehan Miskin & Julie Camelia Rhee - ROTIKAYA

ROTIKAYA_128 Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Jehan Miskin & Julie Camelia Rhee - ROTIKAYA

Comments

Cik Aida™ said…
selamat pengantin baru :D
Iha Zaliza said…
Dah kahwin dah Jehan.. (ayat mcm jehan ni bekas pakwe iha je) :D
Dianaa said…
@Cik Aida™; tahniah untuk diorang :D
Dianaa said…
@Iha Zaliza; hihi tau takpee :D
Sabella Mohamad said…
wife dia tu bukan melayu eh ? macam chinese je . ke jepun . HAHA
Dianaa said…
@Sabella Mohamad; haha wife dia korean lah sayang
Aisha Fauzi said…
Isteri dia orang Korea kan ? ._.

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite