Follower ke 3000

May 17, 2013


Assalamualaikum,

Yeay! Dah ada 3000 followers. Dah dua tahun sehari  blog ni hidup. Tak sangka boleh dapat 3000 followers dalam masa hampir 2 tahun ni :)

FD klik kat gambar follower tu, tapi ini yang keluar. So tak dapat nak pi blog dia. Tengok kat cbox pun takde tinggalkan jejak. Hmm so FD search kat Google. *rajin gila sampai search kat Google, HAHA!*

Sebelum tu, meh sini FD nak ajar, untuk buatkan link blog awak ada kat profile :)
Dashboard > tengok atas kanan > klik Blogger profile

Klik edit profile pula.

Klik Select blogs to display
Nanti awak pilih lah blog mana yang awak nak tunjuk kat profile (kalau awak ada banyak blog).

Okay, jom tengok siapa follower ke 3000 dalam blog FD ni ^^v

..Something special about Me

Blogger yang bernama Lisandra Amalina. 
Blog dia serba pink. Suka! :D
Tapi kan awak, FD rasa better awak guna music player yang lain. Awak boleh tengok kat [ENTRI] tu. Cuma nak blog awak nampak kemas. Kalau taknak, terpulang pada awak. Lain orang, lain pandangan :)
Dan kalau boleh, tak perlu rasanya nak letak benda yang falling tu. 
Widget kiri kanan tu pun tak perlu. 
Main page pula biar lah minimum 3 post. 
Sidebar tu boleh kemaskan lagi bagi tak nampak macam panjang sangat.
Tulisan dan jenis font takde masalah. Masih jelas untuk dibaca.
Kalau komen pula, rasanya kebanyakan blogger lebih suka jenis pop up punya. Boleh rujuk [ENTRI] tu ye :)

Maaf kalau FD over pula nak komen tentang blog awak. Heeee :D
Oh ya, salam perkenalan dari FD :)

You Might Also Like

28 comments

  1. Tahniah FD..semoga trus sukses..

    ReplyDelete
  2. @kimi jamai; terima kasih kimi. insyaAllah

    ReplyDelete
  3. Wahhhhh!!!!1 tahniah3... untunglar awak..hehe

    ReplyDelete
  4. @Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah; terima kasih. hehe takde untung mananya. biasa2 je

    ReplyDelete
  5. wau, 2 tahun bloggin and dah 3000 follower. ezzatie yang dah 3 tahun ni still terkapai-kapai. haha

    btw, jemput join 1st segmen =)

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/segmen-topup-24-jam-by-miss-ezzatie.html

    ReplyDelete
  6. kita pun fedup orang yg tak letak link..nak google tak jumpa2..pfff... nanti tak follow kata apa pulak kan..hehe..btw tahniah yea..cantik 3000

    ReplyDelete
  7. tahniah FD bila nak buat makan-makan ni ? hehehe

    ReplyDelete
  8. wah! tahniah FD! moga terus sukses! keep on blogging ^^

    ReplyDelete
  9. Ramai dah follower FD....
    Akak 1000 pun tak sampai...
    Hehhehehe...

    ReplyDelete
  10. @nurul ezzatie zulkarnain; wah! 3 tahun? lama tu! hehe :D terima kasih jemput. nanti FD join ye :)

    ReplyDelete
  11. @Nana Liena; hehe sakit pula hati bila nak follow balik tapi takde link blog, kan? terima kasih :)

    ReplyDelete
  12. @Phat; terima kasih. hehe makan-makan ek? macam nak buat kenduri pula dah

    ReplyDelete
  13. @AyueJean AJ; hehe ramai tu ramai, tapi readers sikit je kot

    ReplyDelete
  14. tahniah ...ramainya follower die..

    ReplyDelete
  15. tersenarai dalam list ker 3000..thank..Banyak lagi kna belajar...

    ReplyDelete
  16. wahhh tahniah2 dah 3k da followers hehe

    ReplyDelete
  17. now dah 3589 follower dahh.. tahniah akak! (:

    ReplyDelete
  18. Wahh tahniah kepada orang yg bertua tu :)

    ReplyDelete