Follower ke 3000


Assalamualaikum,

Yeay! Dah ada 3000 followers. Dah dua tahun sehari  blog ni hidup. Tak sangka boleh dapat 3000 followers dalam masa hampir 2 tahun ni :)

FD klik kat gambar follower tu, tapi ini yang keluar. So tak dapat nak pi blog dia. Tengok kat cbox pun takde tinggalkan jejak. Hmm so FD search kat Google. *rajin gila sampai search kat Google, HAHA!*

Sebelum tu, meh sini FD nak ajar, untuk buatkan link blog awak ada kat profile :)
Dashboard > tengok atas kanan > klik Blogger profile

Klik edit profile pula.

Klik Select blogs to display
Nanti awak pilih lah blog mana yang awak nak tunjuk kat profile (kalau awak ada banyak blog).

Okay, jom tengok siapa follower ke 3000 dalam blog FD ni ^^v

..Something special about Me

Blogger yang bernama Lisandra Amalina. 
Blog dia serba pink. Suka! :D
Tapi kan awak, FD rasa better awak guna music player yang lain. Awak boleh tengok kat [ENTRI] tu. Cuma nak blog awak nampak kemas. Kalau taknak, terpulang pada awak. Lain orang, lain pandangan :)
Dan kalau boleh, tak perlu rasanya nak letak benda yang falling tu. 
Widget kiri kanan tu pun tak perlu. 
Main page pula biar lah minimum 3 post. 
Sidebar tu boleh kemaskan lagi bagi tak nampak macam panjang sangat.
Tulisan dan jenis font takde masalah. Masih jelas untuk dibaca.
Kalau komen pula, rasanya kebanyakan blogger lebih suka jenis pop up punya. Boleh rujuk [ENTRI] tu ye :)

Maaf kalau FD over pula nak komen tentang blog awak. Heeee :D
Oh ya, salam perkenalan dari FD :)

You Might Also Like

28 comments