Dapat hadiah dari sponsor! ^^


Assalamualaikum,

Tadi FD ada bagitau harini FD dapat 2 parcel. Dah cerita kat [ENTRI INI] tadi. Kali ni nak cerita apa yang FD dapat untuk parcel yang kedua.

Parcel yang kedua berisi hadiah-hadiah 10 Days Giveaway by FD yang diposkan oleh sponsor giveaway tersebut. Alhamdulillah, semuanya selamat sampai.

Ehem! Nak tayang FD punya dulu. Hihi! Sponsor baik hati, dia bagi FD shawl dan squishy donut. Sangat kawaii lah squishy tu! Shawl tu pula sangat selesa! Material baby cotton, lembut je :)

Ini rupa sebenarnya hadiah-hadiahnya. 2 tote bag, handy compact mirror, makeup mirror, phone strap dan 3 bookmark. Tote bag ada warna pink dan biru.

Nampak tu, sponsor siap bagi FD surat cinta tau. Hihi! Jangan nak fikir lain. Sponsor ni perempuan, okay? Penggal kepala kang kalau buat fitnah. Kejam tak? HAHA! Abaikan. Sponsor buat satu permintaan, katanya nak FD pakai shawl tu dan ambik gambar, kemudian upload kat Facebook.

Ini lah hasilnya! 
*kejap lagi FD upload kat [FANPAGE] ea ^^v

Terima kasih Ariana untuk shawl ni. FD suka sangat! 
Mak FD pun kata shawl ni lawa. Mak siap suggest lagi baju warna apa yang sesuai untuk pakai dengan shawl ni. Maklum lah, FD takde baju warna hijau atau coklat.

Comments

mazni said…
comelnye donut tu! tahniah FD :D
Nabeel Fikree said…
wah siap dengan ucapan handwriting pulak tewww. untunglah kan?
Dianaa said…
@mazni; kan? hehe terima kasih :D
Dianaa said…
@Nabeel Fikree; hee tu yg mahal tu. untung sesangat
Anis Farhana said…
Comey ah kak pakai shawl tu. nampak macam mudaaa dari saya :D

ke memang muda dari saya. hahaha >.<
Nana Liena said…
banyak hadiah.. kita suka bookmark n tote bag..cool..
siti zawiah said…
bestnya.jelez ni kak..hehe
BoB said…
hup have some luck for me...hehehe ;)
ezyra daniel said…
tahniah ye..hhehehe comel2 je yg dia dpt
Cik JariManis said…
amboii! siap dpt surat cinta lagii ya,, ehem! shawl tu cantiklah FD... =)
Aina Sofea said…
kawaii lorhh donut omel omeyy nyee . surat berharga tu . tulisan tangan ! kalau sayalah yng dapat , sayang gila kat surat tu ! urhhh
Amirah Azman said…
wahh..untung lar sis dapat surat cinta kan..:) btw tahniah..jeles sangat :P
Dianaa said…
@Anis Farhana; haha nampak muda? kena pakai shawl ni lah lepas ni :p Anis lagi muda dari akak lah :)
Dianaa said…
@Nana Liena; hee FD pun suka bookmark, comel :D
Dianaa said…
@siti zawiah; hehe jangan lah jeles
Dianaa said…
@BoB; insyaAllah ;)
Dianaa said…
@ezyra daniel; terima kasih, hee :D
Dianaa said…
@Cik JariManis; hehe surat yg mahal tu. hihi shawl tu memang cantik! :)
Dianaa said…
@Aina Sofea; kan? comel je donut je. hehe akak pun simpan lah surat ni, tulisan tangan pula tu.
Dianaa said…
@Amirah Azman; hehe surat cinta lah sangat ek. terima kasih. hehe jangan lah jeles :p
Cik Aida™ said…
tahniah FD, sesuai sangat FD pakai shawl :D
Aisha Fauzi said…
Comelnya squishy donut tuuu T_T Cantiknyaaa tote bag tuuu ♥.♥ Comelnya kak FD pakai shawl tuu *O* Wahh manyak jeles sama kak FD lah :p

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite