Hadiah

Dapat hadiah dari sponsor! ^^

May 11, 2013


Assalamualaikum,

Tadi FD ada bagitau harini FD dapat 2 parcel. Dah cerita kat [ENTRI INI] tadi. Kali ni nak cerita apa yang FD dapat untuk parcel yang kedua.

Parcel yang kedua berisi hadiah-hadiah 10 Days Giveaway by FD yang diposkan oleh sponsor giveaway tersebut. Alhamdulillah, semuanya selamat sampai.

Ehem! Nak tayang FD punya dulu. Hihi! Sponsor baik hati, dia bagi FD shawl dan squishy donut. Sangat kawaii lah squishy tu! Shawl tu pula sangat selesa! Material baby cotton, lembut je :)

Ini rupa sebenarnya hadiah-hadiahnya. 2 tote bag, handy compact mirror, makeup mirror, phone strap dan 3 bookmark. Tote bag ada warna pink dan biru.

Nampak tu, sponsor siap bagi FD surat cinta tau. Hihi! Jangan nak fikir lain. Sponsor ni perempuan, okay? Penggal kepala kang kalau buat fitnah. Kejam tak? HAHA! Abaikan. Sponsor buat satu permintaan, katanya nak FD pakai shawl tu dan ambik gambar, kemudian upload kat Facebook.

Ini lah hasilnya! 
*kejap lagi FD upload kat [FANPAGE] ea ^^v

Terima kasih Ariana untuk shawl ni. FD suka sangat! 
Mak FD pun kata shawl ni lawa. Mak siap suggest lagi baju warna apa yang sesuai untuk pakai dengan shawl ni. Maklum lah, FD takde baju warna hijau atau coklat.

You Might Also Like

23 comments

  1. comelnye donut tu! tahniah FD :D

    ReplyDelete
  2. wah siap dengan ucapan handwriting pulak tewww. untunglah kan?

    ReplyDelete
  3. @mazni; kan? hehe terima kasih :D

    ReplyDelete
  4. @Nabeel Fikree; hee tu yg mahal tu. untung sesangat

    ReplyDelete
  5. Comey ah kak pakai shawl tu. nampak macam mudaaa dari saya :D

    ke memang muda dari saya. hahaha >.<

    ReplyDelete
  6. banyak hadiah.. kita suka bookmark n tote bag..cool..

    ReplyDelete
  7. hup have some luck for me...hehehe ;)

    ReplyDelete
  8. tahniah ye..hhehehe comel2 je yg dia dpt

    ReplyDelete
  9. amboii! siap dpt surat cinta lagii ya,, ehem! shawl tu cantiklah FD... =)

    ReplyDelete
  10. kawaii lorhh donut omel omeyy nyee . surat berharga tu . tulisan tangan ! kalau sayalah yng dapat , sayang gila kat surat tu ! urhhh

    ReplyDelete
  11. wahh..untung lar sis dapat surat cinta kan..:) btw tahniah..jeles sangat :P

    ReplyDelete
  12. @Anis Farhana; haha nampak muda? kena pakai shawl ni lah lepas ni :p Anis lagi muda dari akak lah :)

    ReplyDelete
  13. @Nana Liena; hee FD pun suka bookmark, comel :D

    ReplyDelete
  14. @Cik JariManis; hehe surat yg mahal tu. hihi shawl tu memang cantik! :)

    ReplyDelete
  15. @Aina Sofea; kan? comel je donut je. hehe akak pun simpan lah surat ni, tulisan tangan pula tu.

    ReplyDelete
  16. @Amirah Azman; hehe surat cinta lah sangat ek. terima kasih. hehe jangan lah jeles :p

    ReplyDelete
  17. tahniah FD, sesuai sangat FD pakai shawl :D

    ReplyDelete
  18. Comelnya squishy donut tuuu T_T Cantiknyaaa tote bag tuuu ♥.♥ Comelnya kak FD pakai shawl tuu *O* Wahh manyak jeles sama kak FD lah :p

    ReplyDelete