Dapat hadiah dari Fiqa Nsz


Assalamualaikum,


Sebelum ambik Sarah dan Darlina balik tadika dan sekolah, cek peti surat dulu. Tengok ada satu sampul, fikir fikir fikir. Takde idea dari siapa. Selalunya tengok cop kat setem, tapi tadi tak tengok. Terus buka sampul. Hihi.
Tengok je isi dalam sampul, dah tau dah siapa yang hantar. Adik Fiqa yang hantar. Bukan menang giveaway atau segmen. Tapi sebab FD rajin singgah blog dia. Kira macam penghargaan lah. Takpe, nanti kak FD bagi hadiah untuk Fiqa. Tapi lepas birthday Fiqa sebab hadiah tu akak beli pre-order punya. So ambik masa sikit. Tunggu ea :D and kak FD harap Fiqa suka lah hadiah tu nanti :)
Suka keychain nama tu. Barang felt ni dah tentu lah dibuat dengan kasih sayang, kan? Hihi. Sory lah Fiqa, tangan kak FD ni kayu. Tak kreatif nak buat benda handmade ni. Akak bagi ready made je.

Btw, thank you Fiqa! ^^

Comments

Fiqa Nsz said…
Hehe thanks kak FD! Btw, sama-sama. XD Jaga baik2 tau handphone charm tu. Hehe
waaa FD banyak terima token of appreciation from fellow bloggers ye.. bestnye ^^
Cik Aida™ said…
tahniah FD, comel laa pink ^^
eimah siti said…
wahhh...nice ^^
Dianaa said…
@Fiqa Nsz; you're welcome :D hee mesti lah jaga elok2. pemberian blogger en :3
Dianaa said…
@Nurfaezah Abdullah; hihi memang best ^^
Dianaa said…
@Cik Aida™; terima kasih Aida. hihi kita punya sama warna, kan? :D
deno said…
tahniah FD :)

p/s: LUPUS awareness!^^ http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html
Dianaa said…
@deno; terima kasih :)
alahai...cantik n comelnyer...;)
Sue-Rya Qistina said…
wah..comelnya!
tahniah dik
Aisha Fauzi said…
Wahhhh tahniah kak ! ^^

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite