Hadiah

Dapat hadiah dari Fiqa Nsz

May 02, 2013


Assalamualaikum,


Sebelum ambik Sarah dan Darlina balik tadika dan sekolah, cek peti surat dulu. Tengok ada satu sampul, fikir fikir fikir. Takde idea dari siapa. Selalunya tengok cop kat setem, tapi tadi tak tengok. Terus buka sampul. Hihi.
Tengok je isi dalam sampul, dah tau dah siapa yang hantar. Adik Fiqa yang hantar. Bukan menang giveaway atau segmen. Tapi sebab FD rajin singgah blog dia. Kira macam penghargaan lah. Takpe, nanti kak FD bagi hadiah untuk Fiqa. Tapi lepas birthday Fiqa sebab hadiah tu akak beli pre-order punya. So ambik masa sikit. Tunggu ea :D and kak FD harap Fiqa suka lah hadiah tu nanti :)
Suka keychain nama tu. Barang felt ni dah tentu lah dibuat dengan kasih sayang, kan? Hihi. Sory lah Fiqa, tangan kak FD ni kayu. Tak kreatif nak buat benda handmade ni. Akak bagi ready made je.

Btw, thank you Fiqa! ^^

You Might Also Like

17 comments

  1. Hehe thanks kak FD! Btw, sama-sama. XD Jaga baik2 tau handphone charm tu. Hehe

    ReplyDelete
  2. waaa FD banyak terima token of appreciation from fellow bloggers ye.. bestnye ^^

    ReplyDelete
  3. tahniah FD, comel laa pink ^^

    ReplyDelete
  4. @Fiqa Nsz; you're welcome :D hee mesti lah jaga elok2. pemberian blogger en :3

    ReplyDelete
  5. @Cik Aida™; terima kasih Aida. hihi kita punya sama warna, kan? :D

    ReplyDelete
  6. tahniah FD :)

    p/s: LUPUS awareness!^^ http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
  7. alahai...cantik n comelnyer...;)

    ReplyDelete