Artwork (kawan blogger)

Dapat doodle dari adik Mojat

May 15, 2013


Assalamualaikum,

Dua hari lepas ada nampak post nak bagi doodle free, untuk 5 orang terawal je. Dia masih baru dan masih belajar nak buat doodle. FD saje je inbox, kot dapat en.
First, ini doodle yang Mojat buat. FD cakap nampak macam ais krim, comel je. Hihi :D lepas tu Mojat rajin, dia buat lagi satu doodle untuk FD. Ikhlas katanya. Baik betul hati adik Mojat kita ni tau. Heee :D

Dapat doodle pakai baju kurung pula. Sangat omey walaupun masih newbie dalam doodle :)

Terima kasih adik Mojat! ^^v

You Might Also Like

9 comments

  1. @heirizalieyana; kan? kira okay lah untuk newbie :)

    ReplyDelete
  2. Huhu comel2. Fiqa punya aiskrim. Haha. Jemput datang sini:
    http://fiqansz.blogspot.com/2013/05/dapat-super-cute-doodle-from-adam-faiz.html

    ReplyDelete
  3. Aah yg first tu macam asikrim. But comel ^^

    ReplyDelete