Doodle

Dapat doodle dari adik Iman Lee

May 14, 2013


Assalamualaikum,

Haritu FD ada tengok entri [First time buat chibi]. Mula-mula tengok tu suka lah juga. Lepas tu FD kata nak tempah (FD banyak juga tempah doodle, tapi tak buat entri). Adik Iman ni taknak ambik tempahan, dia tak yakin dengan artwork dia. So Iman bagi kat FD secara percuma. Thanks adik Iman! ^^v

Ini lah doodle yang adik Iman buatkan untuk FD ♥

Ini pula entri dari adik Iman [Chibi untuk Sis Fatin Diana :)]
FD tak sangka pula FD minta tu dalam bulan March. So maknanya FD dapat doodle ni lepas 2 bulan gitu sebab FD dapat doodle ni Sabtu yang lepas :)
Details doodle yang FD minta pula berbeza dengan hasil. Walaupun jauh beza, FD tetap suka sebab dia warna pink! Hihi :D lagi satu, macam kena je dengan FD sebab raya tahun ni FD plan nak baju kurung warna pink. Hihi! Seriously suka gila dengan chibi ni!

Thank you so much Iman Lee!
http://iman-lee.blogspot.com

p/s: insyaAllah lepas ni adik Iman akan ambik tempahan chibi. kena sentiasa update lah ^^v

You Might Also Like

19 comments

  1. comey!!
    mata dya tuh..geram je tgk..>.<

    ReplyDelete
  2. alahai~ comelnya! pandai Iman buat ^^

    ReplyDelete
  3. comel sagtt :)jommm join http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

    ReplyDelete
  4. @Haruno Hana 하나; kan? hihi :D tapi Iman macam tak yakin dengan artwork dia

    ReplyDelete
  5. Kenapa iman tak yakin? Cantik kot!!!

    ReplyDelete
  6. comel lah doodle tuu,

    #FD plan nak pakai pink ke raya nanti? sama lah kite! hikhik. >,<

    ReplyDelete
  7. @Fiqa Nsz; kaaan? tak tau lah Iman. maybe dia rasa masih baru

    ReplyDelete
  8. @Cik Aida™; tau takpe. eh yeke? yeay! boleh raya sesama nanti. hihi ^^

    ReplyDelete
  9. Wahhh comelnya doodle itu :D Imut!

    ReplyDelete
  10. Huhu terharunyer kak sebab buat entri. Hari ni baru jumpa post n. Thank u so much kak FD. T_T

    ReplyDelete
  11. @Al-Iman Lee; hehe kena lah buat entri penghargaan sebab dapat benda comel + free pula tu. you' re most welcome dik :)

    ReplyDelete
  12. Wahhh comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ♥.♥

    ReplyDelete