Dapat doodle dari adik Iman Lee


Assalamualaikum,

Haritu FD ada tengok entri [First time buat chibi]. Mula-mula tengok tu suka lah juga. Lepas tu FD kata nak tempah (FD banyak juga tempah doodle, tapi tak buat entri). Adik Iman ni taknak ambik tempahan, dia tak yakin dengan artwork dia. So Iman bagi kat FD secara percuma. Thanks adik Iman! ^^v

Ini lah doodle yang adik Iman buatkan untuk FD ♥

Ini pula entri dari adik Iman [Chibi untuk Sis Fatin Diana :)]
FD tak sangka pula FD minta tu dalam bulan March. So maknanya FD dapat doodle ni lepas 2 bulan gitu sebab FD dapat doodle ni Sabtu yang lepas :)
Details doodle yang FD minta pula berbeza dengan hasil. Walaupun jauh beza, FD tetap suka sebab dia warna pink! Hihi :D lagi satu, macam kena je dengan FD sebab raya tahun ni FD plan nak baju kurung warna pink. Hihi! Seriously suka gila dengan chibi ni!

Thank you so much Iman Lee!
http://iman-lee.blogspot.com

p/s: insyaAllah lepas ni adik Iman akan ambik tempahan chibi. kena sentiasa update lah ^^v

Comments

husna zahidi said…
comey!!
mata dya tuh..geram je tgk..>.<
Dianaa said…
@husna zahidi; kan? hehe FD pun geram :D
alahai~ comelnya! pandai Iman buat ^^
comel sagtt :)jommm join http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html
Dianaa said…
@Haruno Hana 하나; kan? hihi :D tapi Iman macam tak yakin dengan artwork dia
Dianaa said…
@nur wanda Shuhada; heee :D thanks invite
Fiqa Nsz said…
Kenapa iman tak yakin? Cantik kot!!!
Cik Aida™ said…
comel lah doodle tuu,

#FD plan nak pakai pink ke raya nanti? sama lah kite! hikhik. >,<
Dianaa said…
@Fiqa Nsz; kaaan? tak tau lah Iman. maybe dia rasa masih baru
Dianaa said…
@Cik Aida™; tau takpe. eh yeke? yeay! boleh raya sesama nanti. hihi ^^
Selvia Sari said…
Wahhh comelnya doodle itu :D Imut!
Al-Iman Lee said…
Huhu terharunyer kak sebab buat entri. Hari ni baru jumpa post n. Thank u so much kak FD. T_T
Dianaa said…
@Al-Iman Lee; hehe kena lah buat entri penghargaan sebab dapat benda comel + free pula tu. you' re most welcome dik :)
Aisha Fauzi said…
Wahhh comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ♥.♥

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite