Cousin nak kahwin! ^^

May 20, 2013


Assalamualaikum,



Ini kad jemputan yang simple, abah FD yang design. Warna purple sebab belah pihak perempuan akan buat tema purple. Warna kegemaran cousin FD, Along. FD memang panggil dia Along je sebab dia anak sulung kepada mak long FD :)


Along dan FD
Gambar ni masa raya tahun 2011. Kebetulan kitorang sama warna. Hihi >,<

Ini lah sebabnya FD dan family akan ke KL hujung bulan ni. Nak ke kenduri kahwin anak sulung mak long ni. Mak long ni kakak kepada mak FD. Abang kepada abah FD pula, anak-anak diorang semua dah besar, dah kawin dan ada anak dah pun. Belah mak ni kira excited sikit lah sebab kitorang rapat :D

Weeeee~! Tak sabar nak kumpul ramai-ramai. Opah dengan tokwan pun ada.
Suka suka suka! ^^v

FD tak berani nak jemput sesiapa memandangkan majlis nanti takde lah besar mana. Belah pihak lelaki je buat besar-besaran. FD tak tau pula pihak lelaki buat kat mana nanti :/

Apa pun moga semuanya berjalan dengan lancar :)

You Might Also Like

24 comments

  1. Tahniah...
    Moga semuanya berjalan lancar... =D

    ReplyDelete
  2. insya-Allah, semoga semuanya berjalan lancar :) lawa kad tu, purple (Y)

    ReplyDelete
  3. ingatkan akak yg nak kawen tadi hehe :p

    ReplyDelete
  4. semoga majlis berjalan dgn lancarnya :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... tahniah untk cousin FD...
    teringin nak kawin jgak la..haha

    ReplyDelete
  6. insha allah smua nyer pasti berjalan lncar

    ReplyDelete
  7. Cousin dah nak kahwin.. awk bila pulak ?? hehe :P

    ReplyDelete
  8. @Haruno Hana 하나; insyaAllah, amin :) hihi abah FD yang design :D

    ReplyDelete
  9. @rodiyatul akmar; erk, tiba2 je kak FD pula yg kawin ek? memang pelik ah

    ReplyDelete
  10. @combi; tunggu combi dulu, hihi :p

    ReplyDelete
  11. @Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah; terima kasih. haha pi cari calon kalau dah sedia dan ada duit untuk tanggung

    ReplyDelete
  12. @Nurrul; erk, jodoh belum mai lagi. haha

    ReplyDelete
  13. salam pengantin baru buat kajen FD, FD bila lagi? haha

    ReplyDelete
  14. @shasha yacob; haha apa ni? FD lambat lagi lahhh

    ReplyDelete
  15. haha.. dah kahwin dah baru hana nakk komen. :D

    ReplyDelete
  16. Ayunyaaa kak FD >,< Btw cantik lah kad kahwin tu abah kak FD design :D

    ReplyDelete