Cash Out

Cash out kali ke 8

May 22, 2013


Assalamualaikum,


Alhamdulillah, dapat juga cash out. Iklan kat 8Share tak tentu. Kejap ada, kejap takde. Kadang-kadang tu cepat sangat iklan habis ._.

Duit belanja selama FD kat KL hujung minggu ni ^^v

You Might Also Like

20 comments

  1. tahniah FD !
    jom share sikit .hihi ^^

    ReplyDelete
  2. wahhh..banyak jugak tu!
    murah rezeki FD
    nk jln2 kt KL ke weekend ni?
    best tu...

    ReplyDelete
  3. @Nabilaa Izzati ✔; terima kasih! hehe nah dua kupang :p

    ReplyDelete
  4. @Dianaa ehh , dua kupang ja . haha terima kasih >_<

    ReplyDelete
  5. cash out dari nuff or 8share ni ? hehe
    congrate ,. shre tips sikit ..

    ReplyDelete
  6. Wah wah, bestnya dia :B Tahniah :D

    ReplyDelete
  7. wah, dah banyak kali cashout tuu,
    murah rezeki FD ye, seronok3 ^^

    ReplyDelete
  8. wah..tahniah2..za jeles ni..tak pernah cash out lagi..

    ReplyDelete
  9. wahh tahniah ^^
    berminat utk jd sponsor tak utk GA saya dn partner?

    http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/pencarian-sponsor-hebat-bermula.html

    ReplyDelete
  10. BESTNYAAAAAAAA FD.Blanje laa makan kfc .ngee

    ReplyDelete
  11. tahniah FD! rezeki tu :)

    ReplyDelete
  12. tahniah.. wahh dah kali ke8 dah huhu untung la

    ReplyDelete
  13. dear.. mohon print screen ye , na share 8sharer yang da penah cash out ,.. ma kaseh banyak . :D

    ReplyDelete
  14. bnyk dh earning sampingan ble dpt dgn blogging..hik hik..
    overal every month dh ble cashout kn.. tahniah..hehe

    ReplyDelete