Baju Blogger

Baju Keep Calm And Love Blogging

May 23, 2013


Assalamualaikum,

Ehem! Sebenarnya tak berapa nak yakin sangat. Tapi gigihkan juga atas support kawan blogger yang lain. Harap harap ada feedback dari korang ^^v

Macam ni, FD plan nak ambik tempahan baju blogger. Ini design yang FD try buat baru je kejap tadi. Otak blank, FD tak kreatif pun.

Tulisan hitam atau dark grey.

Warna pink dan ada simbol love.

Harga: RM28
RM30 (ladies cuttin)
RM35 lengan panjang
Harga kat atas ni dah termasuk pos.

Kalau kebanyakan nak tulisan warna hitam, FD akan buat semuanya warna hitam dan cuma design yang first tu je yang akan digunakan. Tak cantik lah kalau love tu warna hitam nanti, kan?

Untuk yang nak tau maklumat lanjut atau nak tempah, boleh inbox FD kat fanpage

You Might Also Like

26 comments

  1. simple je design.. bahagian belakang ksong ker??

    ReplyDelete
  2. @Iehah Farihah; memang nak buat simple je :) yup, kosong. kalau nak letak URL blog pun boleh

    ReplyDelete
  3. Gud luck FD....moga mendapat byk sokongan...rietta suka lep lep....

    ReplyDelete
  4. @HeNRieTTa JoSe; thank you. hehe meh lah order satu :p

    ReplyDelete
  5. Wuu, canti lah. Simple is awesome. Yang black white tu vantik :)

    ReplyDelete
  6. simple and nice..t combi pkirkan;D

    ReplyDelete
  7. smart. tapi design hitam tu ada crown macam lambang botol arak pulak.

    ReplyDelete
  8. @Ikhmal Malique; erk, lambang botol arak? tak tahu lah pula :| thanks inform

    ReplyDelete
  9. Kalau nak shirt warna hitam, tulisan warna biru muda boleh dok? Hihi berminat ni.

    ReplyDelete
  10. @Nabeel Fikree; itu FD kena tanya spupplier :D apa2 nanti FD inform ea

    ReplyDelete
  11. @Fiqa Nsz; terima kasih. meh order satu :D

    ReplyDelete
  12. yg pertama tu smart pula..hehe..saiz semua harga sama ka kalau lengan pnjang? hehe..

    ReplyDelete
  13. kalau putih memang cantik la..tapi kalau hitam susah nak cuci..bagi akak la..orang lain ok kot hitam ke putih..kan..

    ReplyDelete
  14. @Nana Liena; harga sama walaupun size lain2 :) yg beza harga cuma baju lengan panjang ;)

    ReplyDelete
  15. @diana; hitam susah cuci? macam pelik je

    ReplyDelete
  16. cantik & simple design nya (y) hehe

    ReplyDelete
  17. cantiknya..dua2 ok..ladies cutting tu cmne?ikut body ek?

    ReplyDelete
  18. Wahh best2 nnti update kat kite taw brminat .huhu tpi lau ley nak warna hitam..huhu tapi jugakk tak kesaa laa hehe..bpe byk tapi..huhu suka2

    ReplyDelete
  19. Good idea kak FD :) Still available ke ni ?

    ReplyDelete