Baju Keep Calm And Love Blogging


Assalamualaikum,

Ehem! Sebenarnya tak berapa nak yakin sangat. Tapi gigihkan juga atas support kawan blogger yang lain. Harap harap ada feedback dari korang ^^v

Macam ni, FD plan nak ambik tempahan baju blogger. Ini design yang FD try buat baru je kejap tadi. Otak blank, FD tak kreatif pun.

Tulisan hitam atau dark grey.

Warna pink dan ada simbol love.

Harga: RM28
RM30 (ladies cuttin)
RM35 lengan panjang
Harga kat atas ni dah termasuk pos.

Kalau kebanyakan nak tulisan warna hitam, FD akan buat semuanya warna hitam dan cuma design yang first tu je yang akan digunakan. Tak cantik lah kalau love tu warna hitam nanti, kan?

Untuk yang nak tau maklumat lanjut atau nak tempah, boleh inbox FD kat fanpage

Comments

Iehah Farihah said…
simple je design.. bahagian belakang ksong ker??
Dianaa said…
@Iehah Farihah; memang nak buat simple je :) yup, kosong. kalau nak letak URL blog pun boleh
HeNRieTTa JoSe said…
Gud luck FD....moga mendapat byk sokongan...rietta suka lep lep....
Dianaa said…
@HeNRieTTa JoSe; thank you. hehe meh lah order satu :p
Wuu, canti lah. Simple is awesome. Yang black white tu vantik :)
combi said…
simple and nice..t combi pkirkan;D
Ikhmal Malique said…
smart. tapi design hitam tu ada crown macam lambang botol arak pulak.
Dianaa said…
@combi; hehe okay :D
Dianaa said…
@Ikhmal Malique; erk, lambang botol arak? tak tahu lah pula :| thanks inform
Nabeel Fikree said…
Kalau nak shirt warna hitam, tulisan warna biru muda boleh dok? Hihi berminat ni.
Dianaa said…
@Nabeel Fikree; itu FD kena tanya spupplier :D apa2 nanti FD inform ea
Dianaa said…
@Fiqa Nsz; terima kasih. meh order satu :D
Nana Liena said…
yg pertama tu smart pula..hehe..saiz semua harga sama ka kalau lengan pnjang? hehe..
diana said…
kalau putih memang cantik la..tapi kalau hitam susah nak cuci..bagi akak la..orang lain ok kot hitam ke putih..kan..
Dianaa said…
@Nana Liena; harga sama walaupun size lain2 :) yg beza harga cuma baju lengan panjang ;)
Dianaa said…
@diana; hitam susah cuci? macam pelik je
cantik & simple design nya (y) hehe
Dianaa said…
@Princess Syazliyana; terima kasih. meh order satu :p
cantik yg pink tu :)
Dianaa said…
@MAZLIZA ABD RAZAK; terima kasih. meh order satu :D
Lid'Yaz said…
cantiknya..dua2 ok..ladies cutting tu cmne?ikut body ek?
Farra Atiqah said…
Tsk tsk! Sy tengah kering
Mionica Pic said…
Wahh best2 nnti update kat kite taw brminat .huhu tpi lau ley nak warna hitam..huhu tapi jugakk tak kesaa laa hehe..bpe byk tapi..huhu suka2
Aisha Fauzi said…
Good idea kak FD :) Still available ke ni ?

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite