AuraWhite

Aura White Beauty 900,000mg MURAH + ORIGINAL!

May 15, 2013




KEBAIKAN AURA WHITE:
♥ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
♥ Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
♥ Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
♥ Merawat serta mencegat jerawat
♥ Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
♥ Mengecilkan liang roma
♥ Merawat Enzema dan Prorisis
♥ Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
♥ ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
♥ Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
♥ Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
♥ Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
♥ Mencegah kerosakan KOLAGEN
♥ Meningkatkan daya ketahanan badan
♥ Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
♥ Melindungi daripada sinaran UA-B
♥ Menyembuhkan luka dan mencegah parut
♥ Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
♥ Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah

PENTING!!
♥ Semasa period stop minum. Hari ke 4 period boleh mula minum semula.
♥ Untuk preggy mum 4 bulan ke atas dah boleh mula minum Aurawhite.
♥ Selepas pengambilan AuraWhite, elakkan minum minuman yang mengandungi kafein dan berkarbonat.

Cadangan pengambilan AuraWhite ketika bulan puasa:
Minum sebelum sahur dan sebelum tidur malam.

Tips Pengambilan Air yang cukup semasa berpuasa:
♥ Masa berbuka
1 botol mineral kecil 500ml (minum sebelum makan apa-apa ye, kalau minum masa makan nanti perut buncit, ladies please take note ^_~)
♥ 1 jam selepas berbuka
1 botol mineral kecil 500ml
♥ Sebelum tidur
1 botol mineral kecil 500ml
♥ Pukul 4 pagi, masa nak masak untuk sahur
1 botol mineral kecil 500ml
♥ Masa sahur pukul 5
1 botol mineral kecil 500ml
♥ Sebelum imsak
1 botol mineral kecil 500ml


AURA WHITE 900 000MG

Pakej Jimat!
RM100 (SM) / RM110 (SS)
FREE Shaker

Aurawhite Beauty STEM CELL

RM170 SM / RM180 SS
Info AW Stem Cell



AURAWHITE CHOCOLATE INDULGENCE
1MILLION MG

AuraWhite Chococlate Indulgence

RM120 SM / RM130 SS
FREE Shaker


Penghantaran POSLAJU adalah PERCUMA!
**PROSES PENGHANTARAN CUMA AMBIL MASA 2 - 3 HARI SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT**

Antara soalan yang kerap FD terima:
Kenapa murah sangat?
FD berniaga bukan untuk kaut untung semata-mata. FD jual dengan harga murah biar semua orang dapat membeli dengan harga mampu milik dan kekal sihat dan cantik :)

Berminat? Inbox FD kat [PAGE/FACEBOOK]
atau
email ke [ftndiana@ymail.com]
For fast reply: 0179752127 (SMS/WhatsApp)
NO CALL!

Nombor akaun akan diberikan selepas confirm order :)
Maybank / CIMB



PASTIKAN PRODUK AURAWHITE YANG ANDA BELI ORIGINAL BELI DARI PENGEDAR YANG SAH.
1) DIAMOND SERUM PENUTUP WARNA PINK
2) PASTIKAN PENUTUP SHAKER DAN BADAN WARNA PINK YANG PALING PENTING TERDAPAT TULISAN EMBOS AURAWHITE PADA ATAS PENUTUP SHAKER.

FD agent berdaftar untuk AuraWhite


Produk AuraWhite yang lain:-
Aura Choc - RM140 SM / RM150 SS
AuraSlim - RM100 / RM110
AuraMen - RM150 SM / RM160 SS

You Might Also Like

47 comments

  1. ehem2..hahaha..nk usha2 juga la..haha

    ReplyDelete
  2. @hazwan hairy; haha silakan. lelaki pun boleh try tau

    ReplyDelete
  3. Aunty saya ada beli ni... Hari tu nampak dia minum ni.. Patutlah muka dia cerah.. Mama saya pun beli juga baru2 ni.. Wah.. Mahal pula ni.. Hihi

    ReplyDelete
  4. terasa nk cuba jugaklah nnt..hehe

    ReplyDelete
  5. Yes , akhirnya jumpa jugak pakej yg murah , nina nak beli sebenarnya, tapi rata2 jual RM150-RM145 , Nina xnak pon free gift semua tu , just nak shaker dgn aura white tu je , InsyaAllah , malam ni nina pm FD :D

    ReplyDelete
  6. @Mazelina Zaini; hehe mahal sebab diorang jual ikut harga jualan. okay, FD tunggu :D

    ReplyDelete
  7. HUHU..NNTI JGN LUPA POST ENTRY REVIEW THIS PRODUCT OKEYH..HIHI..KALO BERKESAN MIRA NK CUBA GAK..HEEEEHE

    ReplyDelete
  8. mahal2 n msti berkualiti kan? saku msh kosong skrg. .heehe

    ReplyDelete
  9. @Shammira; heee dah guna, mesti lah buat review. insyaAllah dalam seminggu dua nanti ea :)

    ReplyDelete
  10. @❤ Si Budak Vanilla ❤; yup, semestinya! :D hee takpe, simpan duit, kumpul banyak2

    ReplyDelete
  11. aida teringin nak cuba aura white nii.
    nanti bila poket penuh nak beli dgn FD , hehe.

    ReplyDelete
  12. @Cik Aida™; hee cuba lah. kumpul duit dulu :D

    ReplyDelete
  13. bukak fb, mmg ramai yg promote produk ni..n ramai gk yg dah guna..
    mmg nmpk kesan dye..teringin jgk bila tgok..;)

    ReplyDelete
  14. @Mysara Ab Rahman; hee cuba lah. tak salah kalau kita mencuba :)

    ReplyDelete
  15. makin ramai yg guna Aura White ni :) hehe.. selamat mencuba ^^

    ReplyDelete
  16. makin popular produk ni. btw, gud luck utk business =)

    ReplyDelete
  17. @AyueJean AJ; hee nak try? meh beli kat FD ^^v

    ReplyDelete
  18. Nak jugak tapi nanti laa,kumpul2 dulu

    ReplyDelete
  19. BK pon nak gak.tggu gaji la ni

    ReplyDelete
  20. kalau akak keje full time ne mau akak rembat ne fatin.. hehehe

    ReplyDelete
  21. assalam..da kesan x pada bby kalo kita mnum aura white..khasnya bby yg myusu bdn..takut bby akan sakit perut @ lain2??

    ReplyDelete
  22. assalam..nak tnya..kalo ibu mnyusu..da kesan x pd bby?? sbb sya dh mnum dh nk msuk 3 jar..sblum ni ok jer..tp lam 5 6 ari ni bby sakit perut..kot la kesan dr aura white??

    ReplyDelete
  23. Kalau jerawat mcm hape je bole ke kurangkan makan aura white ni..saya nak sangat produk yg bole nyahkan terus jerawat

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. Remaja 13 tahun boleh minum ke aura white ni

    ReplyDelete
  26. Fatin...mcm mana nak oder nie?

    ReplyDelete
  27. hi how to order.. im male is this really good for skin whitening? tnxs..

    ReplyDelete
  28. hi how to order.. im male! is this good for skin whitening? tnxs what package is good for me.. i want to whiten my skin tone thnxs

    ReplyDelete
  29. Assalam..ade jual x AuraWhite Chocolate Indulgence? klu ade..berape harga?

    ReplyDelete
  30. dah alam search tentanf aura white..ramai kawan2 yang dah minum..sy pun nak cuba la..mcmne nak beli ye dik

    ReplyDelete
  31. Salam, sy nk tny. Apa beza aurawhite choc dgn berry? Yg mn lbh bettr? Klu ambl yg choc kna ambl yg berry skali ke? Ramai yg suggest ambl yg choc pg dn berry mlm. Mohon penjelasan.

    ReplyDelete
  32. Dh ambil botol ke 5 bln ni msk ke 6 but xtau lg ada perubahan ke x...i still want to continue...maybe for couples of month lg kalau x berkesan terpaksa la stop...huurrrrmmmm....

    ReplyDelete
  33. FD !!! Nak free?? hahaha, alolo, FD yg kiut miut nim, freeeee!! *kehkeh*

    ReplyDelete
  34. Alamak macam mana ni saya baru perasan saya terbeli yg tiruan.. ada side effect ke? Tolong pls

    ReplyDelete