Aura White Beauty 900,000mg MURAH + ORIGINAL!




KEBAIKAN AURA WHITE:
 Sesuai untuk lelaki dan perempuan
 Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
 Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
 Merawat serta mencegat jerawat
 Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
 Mengecilkan liang roma
 Merawat Enzema dan Prorisis
 Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
 ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
 Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
 Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
 Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
 Mencegah kerosakan KOLAGEN
 Meningkatkan daya ketahanan badan
 Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
 Melindungi daripada sinaran UA-B
 Menyembuhkan luka dan mencegah parut
 Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
 Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah

PENTING!!
 Semasa period stop minum. Hari ke 4 period boleh mula minum semula.
 Untuk preggy mum 4 bulan ke atas dah boleh mula minum Aurawhite.
 Selepas pengambilan AuraWhite, elakkan minum minuman yang mengandungi kafein dan berkarbonat.

Cadangan pengambilan AuraWhite ketika bulan puasa:
Minum sebelum sahur dan sebelum tidur malam.

Tips Pengambilan Air yang cukup semasa berpuasa:
♥ Masa berbuka
1 botol mineral kecil 500ml (minum sebelum makan apa-apa ye, kalau minum masa makan nanti perut buncit, ladies please take note ^_~)
♥ 1 jam selepas berbuka
1 botol mineral kecil 500ml
♥ Sebelum tidur
1 botol mineral kecil 500ml
♥ Pukul 4 pagi, masa nak masak untuk sahur
1 botol mineral kecil 500ml
♥ Masa sahur pukul 5
1 botol mineral kecil 500ml
♥ Sebelum imsak
1 botol mineral kecil 500ml


AURA WHITE 900 000MG

Pakej Jimat!
RM110 (SM) / RM120 (SS)
FREE Shaker
FREE Aura Diamond Serum

Aurawhite Beauty STEM CELL

RM170 SM / RM180 SS
Info AW Stem Cell



AURAWHITE CHOCOLATE INDULGENCE
1MILLION MG

AuraWhite Chococlate Indulgence

RM120 SM / RM130 SS
FREE Shaker
FREE AURAShine Trial


Nak beli AuraShine sahaja?
KLIK SINI!

Borong AuraWhite Beauty 900,000mg? Minimum 10 botol.
10 botol AURAWHITE + 130 free items
Harga? SMS atau WhatsApp cepat-cepat!

Penghantaran POSLAJU adalah PERCUMA!
**PROSES PENGHANTARAN CUMA AMBIL MASA 2 - 3 HARI SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT**

Antara soalan yang kerap FD terima:
Kenapa murah sangat?
FD berniaga bukan untuk kaut untung semata-mata. FD jual dengan harga murah biar semua orang dapat membeli dengan harga mampu milik dan kekal sihat dan cantik :)

Berminat? Inbox FD kat [PAGE/FACEBOOK]
atau
email ke [ftndiana@ymail.com]
For fast reply: 01133765321 (SMS/WhatsApp/WeChat)
NO CALL!

Nombor akaun akan diberikan selepas confirm order :)
Maybank / CIMB



PASTIKAN PRODUK AURAWHITE YANG ANDA BELI ORIGINAL BELI DARI PENGEDAR YANG SAH.
1) DIAMOND SERUM PENUTUP WARNA PINK
2) PASTIKAN PENUTUP SHAKER DAN BADAN WARNA PINK YANG PALING PENTING TERDAPAT TULISAN EMBOS AURAWHITE PADA ATAS PENUTUP SHAKER.

FD agent berdaftar untuk AuraWhite


Produk AuraWhite yang lain:-
Aura Choc (Free shaker and AuraShine trial) - RM140 SM / RM150 SS
AuraShine (60biji) - RM88 SM / RM95 (w/o free gift) , RM98 SM / RM105 SS (with 11 free gift)
AuraSlim - RM130 / RM135 (Pakej Jimat) , RM160 SM / RM170 SS (with 24 FREE GIFT)
AuraMen (free shaker) - RM150 SM / RM160 SS

Comments

hazwan hairy said…
ehem2..hahaha..nk usha2 juga la..haha
selipar putih said…
waa..jadi agen sekali ke fd.?
Dianaa said…
@hazwan hairy; haha silakan. lelaki pun boleh try tau
Aunty saya ada beli ni... Hari tu nampak dia minum ni.. Patutlah muka dia cerah.. Mama saya pun beli juga baru2 ni.. Wah.. Mahal pula ni.. Hihi
Dianaa said…
@Sherlyanna angiela Martin; hee, takpe mahal. asalkan berkesan :)
Nory Zoulkefle said…
terasa nk cuba jugaklah nnt..hehe
Mazelina Zaini said…
Yes , akhirnya jumpa jugak pakej yg murah , nina nak beli sebenarnya, tapi rata2 jual RM150-RM145 , Nina xnak pon free gift semua tu , just nak shaker dgn aura white tu je , InsyaAllah , malam ni nina pm FD :D
Dianaa said…
@Mazelina Zaini; hehe mahal sebab diorang jual ikut harga jualan. okay, FD tunggu :D
Shammira said…
HUHU..NNTI JGN LUPA POST ENTRY REVIEW THIS PRODUCT OKEYH..HIHI..KALO BERKESAN MIRA NK CUBA GAK..HEEEEHE
mahal2 n msti berkualiti kan? saku msh kosong skrg. .heehe
Dianaa said…
@Shammira; heee dah guna, mesti lah buat review. insyaAllah dalam seminggu dua nanti ea :)
Dianaa said…
@❤ Si Budak Vanilla ❤; yup, semestinya! :D hee takpe, simpan duit, kumpul banyak2
Cik Aida™ said…
aida teringin nak cuba aura white nii.
nanti bila poket penuh nak beli dgn FD , hehe.
Dianaa said…
@Cik Aida™; hee cuba lah. kumpul duit dulu :D
bukak fb, mmg ramai yg promote produk ni..n ramai gk yg dah guna..
mmg nmpk kesan dye..teringin jgk bila tgok..;)
Dianaa said…
@Mysara Ab Rahman; hee cuba lah. tak salah kalau kita mencuba :)
makin ramai yg guna Aura White ni :) hehe.. selamat mencuba ^^
Dianaa said…
@Haruno Hana 하나; heee terima kasih ^^
makin popular produk ni. btw, gud luck utk business =)
AyueJean AJ said…
Akak pun nak cuba...
Dianaa said…
@AyueJean AJ; hee nak try? meh beli kat FD ^^v
Farra Atiqah said…
Nak jugak tapi nanti laa,kumpul2 dulu
Dianaa said…
@Farra Atiqah; hee kumpul duit dulu ea :D
Budak Kampung said…
BK pon nak gak.tggu gaji la ni
kalau akak keje full time ne mau akak rembat ne fatin.. hehehe
Dianaa said…
@Budak Kampung; hihi beli dengan FD tau
Dianaa said…
@◕ D Y S H A S A H H I R ◕; hehe minta lah kat encik suami tu sikit
Iz Izra said…
assalam..da kesan x pada bby kalo kita mnum aura white..khasnya bby yg myusu bdn..takut bby akan sakit perut @ lain2??
Iz Izra said…
assalam..nak tnya..kalo ibu mnyusu..da kesan x pd bby?? sbb sya dh mnum dh nk msuk 3 jar..sblum ni ok jer..tp lam 5 6 ari ni bby sakit perut..kot la kesan dr aura white??
Camne nk order ni...fb ade x?
fary said…
Kalau jerawat mcm hape je bole ke kurangkan makan aura white ni..saya nak sangat produk yg bole nyahkan terus jerawat
fary said…
This comment has been removed by the author.
amysha aziza said…
Remaja 13 tahun boleh minum ke aura white ni
amysha aziza said…
Remaja 13tahun blh minum ke
Laman Coklat said…
Fatin...mcm mana nak oder nie?
kembot said…
hi how to order.. im male is this really good for skin whitening? tnxs..
kembot said…
hi how to order.. im male! is this good for skin whitening? tnxs what package is good for me.. i want to whiten my skin tone thnxs
dtcollection08 said…
All package , same price ?
Nora Chan said…
Assalam..ade jual x AuraWhite Chocolate Indulgence? klu ade..berape harga?
cinte qaseh said…
dah alam search tentanf aura white..ramai kawan2 yang dah minum..sy pun nak cuba la..mcmne nak beli ye dik
nur atikah said…
Salam, sy nk tny. Apa beza aurawhite choc dgn berry? Yg mn lbh bettr? Klu ambl yg choc kna ambl yg berry skali ke? Ramai yg suggest ambl yg choc pg dn berry mlm. Mohon penjelasan.
Nea Desmond said…
Dh ambil botol ke 5 bln ni msk ke 6 but xtau lg ada perubahan ke x...i still want to continue...maybe for couples of month lg kalau x berkesan terpaksa la stop...huurrrrmmmm....
Cahaya Hidayah said…
FD !!! Nak free?? hahaha, alolo, FD yg kiut miut nim, freeeee!! *kehkeh*
Amirah Suhaila said…
Alamak macam mana ni saya baru perasan saya terbeli yg tiruan.. ada side effect ke? Tolong pls

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite