IKLAN

Tempahan Blog & Facebook -SD Punya Blog-

April 30, 2013

Assalamualaikum Readers & Stalkers


Make sure anda betul-betul nak tempah . 
Andaboleh PM Hawa di facebook | fanpage .



  Syarat-syarat tempahan :
  • Pastikan anda sabar and make sure tak cerewet sangat :)
  • Proses menyiapkan tempahan mungkin dalam seminggu atau lebih
  • Sebarang pertukaran akan dibuat sekali sahaja dan selepas itu akan dicas!
  • Bayaran melalui RM10 ke bawah [ Topup ] | RM10 ke atas [ Bank in - Maybank ]
  • Hawa siapkan dahulu, bagi anda tengok blog anda. Jika berpuashati baru bayar.
  Jenis tempahan & harga :
  • Edit full blog = RM35
  • Edit Blog, Header & Kemaskan - RM20
  • Header = RM5 - RM10
  • Menu tab = RM1 [ 1 pcs ]
  • Banner = RM5 
  • Watermark = RM5 
  • Facebook cover timeline photo = RM5-RM20
  Sila berikan Hawa details berikut : 

  Tempahan edit full blog 
  • Email blog : 
  • Password blog : 
  • Tema blog : 
  • Contoh design : 
  • Tempahan extra : 
  Tempahan Header & Banner
  • Tema : 
  • Perkataan & gambar : 
  • Lebar & tinggi : 
  • Contoh design : 
  • Jenis : Biasa | Gif 
  • Font : 
  Tempahan Menu Tab & Watermark 
  • Tema : 
  • Perkataan & gambar : 
  • Lebar & tinggi : 
  • Bentuk : Bulat | Scalloped edges | Petak 
  • Jenis : [ Watermark sahaja - Biasa | Gif ]
  • Font : 
Entry ini telah dikemaskini . Sesiapa yang berminat nak tempah , boleh PM Hawa di facebook | fanpage . Ehh lagi satu , inform Hawa di ruangan komen bahawa korang dah PM . Risau terlepas pandang :)

 Contoh2 Gambar Cover Timeline


You Might Also Like

16 comments

  1. alalala..mesti comel je kan kalau blog kita edit2 ni. tapi akak baru je edit blog awal thn aritu. hehe

    ReplyDelete
  2. eh.. lupa nak ckp.. link page tu dh bertukar.. hihih..

    www.facebook.com/hawasyazana

    thanks FD :D

    ReplyDelete
  3. @Sue-Rya Qistina; alo yeke? takpe. kalau terasa nak edit, pi kat blog SD tu :D

    ReplyDelete
  4. woot woot..powernya dia edit.=P

    Memori Terindah

    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/memori-terindah.html

    ReplyDelete
  5. ingatkan akak sendiri yang edit tadi , haha , selamat berjaya :D

    ReplyDelete
  6. @shafiq; hehe akak tak bape reti sangat bab edit2 ni. terima kasih :D

    ReplyDelete
  7. cantiknya,hehe :)

    jom join Mini GA dari saya,29 hadiah untuk 29 pemenang! :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/mini-giveaway-by-nurulfhmt.html

    ReplyDelete