Segmen

Segmen Blogger Muslimah

April 01, 2013 Fatin Diana 15 Comments


Assalamualaikum,


3 ke 4 blogger ntah yang tag FD. terima kasih banyak-banyak ^^v

Baju pink, tudung biru lembut dan pink. Boleh? Hehe :D
Nama Fatin Diana. Kalau rasa macam panjang, letak Diana pun boleh dah :)
Join last minute ni, harap-harap sempat lah ye

Tag: 1 | 2

You Might Also Like

15 comments:

goodluck

good luck FD! ^_^

Sally Yatiey said...

Goodluck :D

gud luck fd..;-)

Ayin Aziz said...

Hope doodle FD lebih comel dari Ayin :')

Dianaa said...

@Budak Kampung; thank you

Dianaa said...

@Cik JariManis; thank you CJM! ^^

Dianaa said...

@Sally Yatiey; thank you :D

Dianaa said...

@NaZiRaH @ Ezyra; thank you kak ;)

Dianaa said...

@Ayin Aziz; eh Ayin?! hehe thanks. semua doodle sama je kan

Asslamualaikum

datang dari segmen yang sama

http://schamanking.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-muslimah.html

Hafizzi Aziz said...

doodle siap

http://3.bp.blogspot.com/-qY4zzBwT0-A/UW7PRY-VJ4I/AAAAAAAAWHs/SUVOzfxUI24/s1600/Fatin+Diana.png

Dianaa said...

@Hafizzi Aziz; terima kasih ^^

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen sama. salam kenal dari saya . done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

Aisha Fauzi said...

Wahhh cantiknya doodle tu nak jugakkk T^T