Segmen

Segmen Blogger Muslimah

April 01, 2013


Assalamualaikum,


3 ke 4 blogger ntah yang tag FD. terima kasih banyak-banyak ^^v

Baju pink, tudung biru lembut dan pink. Boleh? Hehe :D
Nama Fatin Diana. Kalau rasa macam panjang, letak Diana pun boleh dah :)
Join last minute ni, harap-harap sempat lah ye

Tag: 1 | 2

You Might Also Like

15 comments

  1. Hope doodle FD lebih comel dari Ayin :')

    ReplyDelete
  2. @Ayin Aziz; eh Ayin?! hehe thanks. semua doodle sama je kan

    ReplyDelete
  3. Asslamualaikum

    datang dari segmen yang sama

    http://schamanking.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-muslimah.html

    ReplyDelete
  4. doodle siap

    http://3.bp.blogspot.com/-qY4zzBwT0-A/UW7PRY-VJ4I/AAAAAAAAWHs/SUVOzfxUI24/s1600/Fatin+Diana.png

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen sama. salam kenal dari saya . done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

    ReplyDelete
  6. Wahhh cantiknya doodle tu nak jugakkk T^T

    ReplyDelete