Says

Says dah bertukar ke 8share

April 15, 2013


Assalamualaikum,

**klik untuk lebih jelas**

Ini rupanya perubahan yang Says buat. So lepas ni kena biasa buka 8share lah untuk share iklan kat blog and facebook ^^

Kalau buka Says, cuma ada isu semasa je lah. Takde iklan dah :D

You Might Also Like

15 comments

  1. x dpt2 lg nak daftar says. huhuhu

    ReplyDelete
  2. ahh tu yg plik tu comel..nak juga dorg tukar2 kan..hihi

    ReplyDelete
  3. Patut la slalu masuk xde iklan. Rupanya dh bertukar ke tmpat lain.

    ReplyDelete
  4. @Hawa Syazana SD; hee tu lah. lepas ni buka 8share je

    ReplyDelete
  5. salam akak. kalau rajin boleh tak akak buat entry pasal kelebihan says banding dengan nuffnang ni? huhu. nawwar baru lagi blogging, nak tau jugak. kalau rajin jela, kalau taknak layan takpe. hihi

    ReplyDelete
  6. @AinNawwar; w'salam. insyaAllah kalau ada masa, kak FD buat entri tentang tu ye :)

    ReplyDelete
  7. Bru perasan tadi says da tukar jadi 8share huhu

    ReplyDelete
  8. @iu-hazirah; tak tak. pakai je email and password yg sama masa daftar says dulu :)

    ReplyDelete
  9. Kadang-2 keliru anatar Says dan 8share ni ._.

    ReplyDelete