Menang

Rezeki bulan April #9

April 19, 2013 Fatin Diana 21 Comments


Assalamualaikum,

 Cantik banner ni, kan? Pattern tribal ^^v

FD menang dalam Mini Segmen dalam page Wanny's Blog. Ntah kali ke berapa FD menang dalam page Wanny tu. Alhamdulillah, rezeki jangan ditolak, kan? :D

FD menang bookmark. Boleh pilih nak letak gambar atau tulis nama. Tulis nama tu design macam banner yang Wanny buat. Rasa macam nak letak dua sekaligus, tamak, kan? Hahaa xD ntah lah, pening tak tahu nak pilih yang mana :3

Terima kasih Wanny! ♥

You Might Also Like

21 comments:

Tahniah semua...

tahniah fd, murah rezeki, dah guna ka rumpai laut tu? ok tak?

Dianaa said...

@Leeza dayasari [santai leeza]; terima kasih kak Leeza

Dianaa said...

@NaZiRaH @ Ezyra; terima kasih kak. alhamdulillah :) belum lagi, hihi

Aina Sofea said...

tahniah kak ! kalau saya yang dpt bookmark tu pun sy nak letak dua-2 xP hahaa

Cik Fie said...

tahniah :)

Cik Ezy said...

tahniah!
=)

Mia Liana said...

wahhhh.. congrats dear..

Cik Aida™ said...

tahniah FD ^^

tahniaahh.. murah rezeki., eheh ^^

AinNawwar said...

tahniah kak FD :)

Dianaa said...

@Aina Sofea; terima kasih. haha kan? :D

Dianaa said...

@Cik Fie; terima kasih :)

Dianaa said...

@Cik Ezy; terima kasih! :)

Dianaa said...

@Mia Liana; thanks kak :)

Dianaa said...

@Cik Aida™; terima kasih Aida ^^

Dianaa said...

@Lissa LaLissa; terima kasih. alhamdulillah ^^

Dianaa said...

@AinNawwar; terima kasih Ain :)

Congratulationssss ;D hihik

Dianaa said...

@Princess Syazliyana; thank you! hihi

Aisha Fauzi said...

Tahniah :D Kalau saya pilih tulis nama sebab design dalam banner tu lawa. Kalau letak gambar, malu haha :3