Menang

Rezeki bulan April #9

April 19, 2013


Assalamualaikum,

 Cantik banner ni, kan? Pattern tribal ^^v

FD menang dalam Mini Segmen dalam page Wanny's Blog. Ntah kali ke berapa FD menang dalam page Wanny tu. Alhamdulillah, rezeki jangan ditolak, kan? :D

FD menang bookmark. Boleh pilih nak letak gambar atau tulis nama. Tulis nama tu design macam banner yang Wanny buat. Rasa macam nak letak dua sekaligus, tamak, kan? Hahaa xD ntah lah, pening tak tahu nak pilih yang mana :3

Terima kasih Wanny! ♥

You Might Also Like

21 comments

  1. tahniah fd, murah rezeki, dah guna ka rumpai laut tu? ok tak?

    ReplyDelete
  2. @NaZiRaH @ Ezyra; terima kasih kak. alhamdulillah :) belum lagi, hihi

    ReplyDelete
  3. tahniah kak ! kalau saya yang dpt bookmark tu pun sy nak letak dua-2 xP hahaa

    ReplyDelete
  4. tahniaahh.. murah rezeki., eheh ^^

    ReplyDelete
  5. Tahniah :D Kalau saya pilih tulis nama sebab design dalam banner tu lawa. Kalau letak gambar, malu haha :3

    ReplyDelete