Menang

Rezeki bulan April #2

April 03, 2013


Assalamualaikum,

Petang tadi, saje cek email (padahal hari-hari cek email, hehe). Tengok email ni tajuk dia TAHNIAHHH!! Hambek, kemain semangat. Hehe. Selalu kalau spam, Congratulations bagai. Kalau tengok tajuk cenggitu pun FD delete tanpa baca terlebih dahulu. Ini rasanya bukan spam, so baca lah. 
Macam pelik bila baca link Fb. Klik je link tu, baru dapat tau.

FD menang kat sini rupa-rupanya. Hehe. FD menang free button badge kat page Syok 'O' Kawen
"Button Badge 10 bjik untuk bakal pengantin". Erk, FD bukan bakal pengantin. Hewhew. Malu pula bila menang :3
Apa pun terima kasih Syok 'O' Kawen dan MRL Enterprise :)


Baru kejap tadi, Nina inbox FD kat Facebook. 
"Fd . Fd ade menang giveaway lahhh . Wuhuuu". Macam pelik kejap. Giveaway yang mana ek? Maklum lah, banyak sangat giveaway yang FD join. Hihi :D Then tengok notification, Nina ada mention. Terus tengok giveaway yang mana.
Alhamdulillah, FD menang tempat pertama dalam Fabuloous Giveaway.

1st Grand PRIZE ♥
The Face Shop Mascara 1pcs
TONY MOLY Petite Bunny Gloss Bar 1pcs 
Tony Moly Tomatox Magic Whitening Mask 3pcs
free gift

Hoho! Dapat mascara oii. FD pun tengah cuba nak jadi feminim ni. Hihi :3 so kena guna semua ni. Yang Tomatox tu, dah ada kat rumah. Boleh simpan kalau turun KL nanti. Takde lah nak bawa pack besar punya nanti.

You Might Also Like

17 comments