Menang

Rezeki bulan April #12

April 26, 2013 Fatin Diana 5 Comments


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, FD menang felt wallet dari Cik Yaya dalam Contest CCY & LTC yang diadakan kat page Celoteh Cik Yaya. Contest like gambar. Mula-mula tak yakin nak join sebab contest jenis like gambar. Sudahnya dapat tempat ke tiga, kira okay lah tu, kan? Hihi :D

Terima kasih Cik Yaya ^^v


Tadi pula tengok blog Nina. Alhamdulillah, menang topup RM5 dalam Segmen Blogwalking dan Hadiah Novel. Tak sangka pula boleh menang kategori top referral, hihi :3 ni kira kali ke tiga kot FD menang dalam segmen / giveaway yang dianjurkan oleh Nina.

Terima kasih Nina ^^v
Blog - http://neynaproperty.blogspot.com/
Fanpage - https://www.facebook.com/NeynaProperty

Moga awak dan awak dimurahkan rezeki. Amin :)

You Might Also Like

5 comments:

Fiqa Nsz said...

Wah.. Bnyknya mng.share sikit. Hihi

dpt wallet? boleh isi duit bebanyak ler..hehe

Dianaa said...

@Fiqa Nsz; nak ambik sikit :p

Dianaa said...

@luqman zakaria; hehe duit makin habis ada lah

Aisha Fauzi said...

Tahniah kak fatin :)