Movie akan datang


Assalamualaikum,

Fast and the Furious 6
[SINOPSIS]

Epic
[SINOPSIS]


Bisikan Syaitan

Before Midnight

Bro, Nampak Motor Gua?


Harap-harap dapat lah tengok salah satu movie kat atas ni memandangkan hujung bulan Mei nanti FD dan family turun KL. FD nak tengok FF6! Hihi ^^v

Comments

Nurul Syawani said…
tak sabar tunggu bisikan syaitan ^_^
Dianaa said…
@Nurul Syawani; hoho suka tengok cerita hantu eaaa ^^
Wow... Epic dan Bisikan Syaitan ni mesti best.. Heheh... Kak Fatin Diana, kalau ada masa boleh tidak bagi cadangan » http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/04/boleh-bagi-cadangan-anda.html

oh ya.. Kak Fatin Diana, mintaa maaf tentang hadiah doodle tu. Saya masih belum boleh bagi. Mungkin habis peperiksaan ni atau cuti sekolah.. Akan cuba untuk curi main laptop... Hehe... :)
Dianaa said…
@Sherlyanna angiela Martin; kan? hihi rasa macam nak tengok je. oh takpe :) okay ^^
wahh bestnya.. nak tgk epic tu.. hihi
Lissa LaLissa said…
nk tengok Epic 3D.. hee >.<
Dianaa said…
@Lissa LaLissa; hehe tunggu keluar iklan kat TV nanti, baru tau bila keluar kat wayang :D
Sue-Rya Qistina said…
kalau akak, of coz akak nk tgk kartun. hehehe. anak2 pun bole layan sama :D
Dianaa said…
@Sue-Rya Qistina; hehe tengok satu family, memang best! :D
Hana Fatiha said…
sume citer nie hana x tengok lagii. :3
Aisha Fauzi said…
Fast And Furious 6 dah tengok dah ! Best tapi ada part sedih :(

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite