Movie

Movie akan datang

May 12, 2013


Assalamualaikum,

Fast and the Furious 6
[SINOPSIS]

Epic
[SINOPSIS]


Bisikan Syaitan

Before Midnight

Bro, Nampak Motor Gua?


Harap-harap dapat lah tengok salah satu movie kat atas ni memandangkan hujung bulan Mei nanti FD dan family turun KL. FD nak tengok FF6! Hihi ^^v

You Might Also Like

12 comments

  1. tak sabar tunggu bisikan syaitan ^_^

    ReplyDelete
  2. @Nurul Syawani; hoho suka tengok cerita hantu eaaa ^^

    ReplyDelete
  3. Wow... Epic dan Bisikan Syaitan ni mesti best.. Heheh... Kak Fatin Diana, kalau ada masa boleh tidak bagi cadangan » http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/04/boleh-bagi-cadangan-anda.html

    oh ya.. Kak Fatin Diana, mintaa maaf tentang hadiah doodle tu. Saya masih belum boleh bagi. Mungkin habis peperiksaan ni atau cuti sekolah.. Akan cuba untuk curi main laptop... Hehe... :)

    ReplyDelete
  4. @Sherlyanna angiela Martin; kan? hihi rasa macam nak tengok je. oh takpe :) okay ^^

    ReplyDelete
  5. wahh bestnya.. nak tgk epic tu.. hihi

    ReplyDelete
  6. @Lissa LaLissa; hehe tunggu keluar iklan kat TV nanti, baru tau bila keluar kat wayang :D

    ReplyDelete
  7. kalau akak, of coz akak nk tgk kartun. hehehe. anak2 pun bole layan sama :D

    ReplyDelete
  8. @Sue-Rya Qistina; hehe tengok satu family, memang best! :D

    ReplyDelete
  9. sume citer nie hana x tengok lagii. :3

    ReplyDelete
  10. Fast And Furious 6 dah tengok dah ! Best tapi ada part sedih :(

    ReplyDelete