WeChat

Masih belajar nak guna WeChat

April 03, 2013 Fatin Diana 32 Comments


Assalamualaikum,

Sejak pakai smartphone ni, makin rajin layan WeChat. Hewhew :3
Tapikan, macam jeles tengok diorang asyik printscreen WeChat diorang. FD ni lambat sikit, tak tahu cane nak buat. Tanya adik, blogger, macam-macam.

Nasib baik Irwan baik hati nak tolong. Tengok lah kitorang WeChat pukul bape.
Irwan dengan FD sama-sama pakai Xperia. Mula-mula FD ada search juga kat google, macam mana nak printscreen kalau guna phone Xperia. Tapi otak slow. Buat banyak kali, tak jadi juga.
Lepas Irwan ajar, terus dapat. Gedik tau otak ni. Saje je nak lambat pickup sebelum ni. Harhar :p

Maaf ye Irwan kalau menyusahkan :3
Dan terima kasih sebab sudi tolong FD ^^

You Might Also Like

32 comments:

Nurin Aqilah said...

WeChat sekarang dah famous ! HOHO . Nurin punya WeChat: nurinnn . nanti Nurin add akak yo ^^ Senanglah nanti :D

Dianaa said...

@Nurin Aqilah; dah add, hehe :D

Ezad Skytech said...

WeChat da mula nak popular kat Malaysia ni...heee~

Jom WeChat : ezadskytech

P.S - padahal tgh explore2 jgk WeChat ni...HAHA~

Aina Sofea said...

emm , jelesnya tengok .... saya takde smartphone :'(

Dianaa said...

@Ezad Skytech; yup, betul tu. dah add Ezad :)

Dianaa said...

@Aina Sofea; beli lah satu, hehe :D

Sally Yatiey said...

Pernah ada, then deleted. haha. ;D

Cik Akma said...

dah add dah pon :D

alaaaa.. dik. nak jugak ;) hehe.. nnti add la sis okay.

id : hannaawesome

Saya dah add akak ^^ ID sy lala_zailan

hazwan hairy said...

senang ja..haha...

xde smartphone...hehee

Henfon kita tak canggih sangat nak guna WeChat ni eheh :)

sy xde wechat .. huwaaa fon cikai je XD

Dianaa said...

@Sally Yatiey; lahh, kenapa delete?

Dianaa said...

@Cik Akma; hehe thank you :D

Dianaa said...

@вʋввℓɛ ρσρƨ; done add :)

Dianaa said...

@Aleeza Zailan; hhe thank you ^^

Dianaa said...

@hazwan hairy; hehe kan? tapi tu lah, FD slow sikit :3

Dianaa said...

@Aishah Jahirah; beli satu, hehe

Dianaa said...

@Shakira Pathi; canggihkan lah, ehee :)

Dianaa said...

@Princess Syazliyana; kak FD dulu pun pakai phone cikai je

AyueJean AJ said...

Selamat ber WeChat......

Dianaa said...

@AyueJean AJ; terima kasih :D

Ain Anuar said...

dah add akak. baru nak belajar guna benda ni. Id saya: ainanuar_

wah, bkn main lgi FD! haha! jeles ni..meh ajar CJM..CJM, stu habukk pon tak tahuu! humm ;(

Dianaa said...

@Ain Anuar; hehe thank you. dah accept :)

Dianaa said...

@Cik JariManis; meh FD ajar meh. kita borak kat fb, hehe

Tak pakai lg we chat..huhu..ig ada?

Dianaa said...

@Nieyxzha Hassan; ig? ada :D

Aisha Fauzi said...

Wahhh bestnya dah ada Wechat pakai Xperia :D

belepot pot said...

Wechat sy belepot4342