WeChat

Masih belajar nak guna WeChat

April 03, 2013


Assalamualaikum,

Sejak pakai smartphone ni, makin rajin layan WeChat. Hewhew :3
Tapikan, macam jeles tengok diorang asyik printscreen WeChat diorang. FD ni lambat sikit, tak tahu cane nak buat. Tanya adik, blogger, macam-macam.

Nasib baik Irwan baik hati nak tolong. Tengok lah kitorang WeChat pukul bape.
Irwan dengan FD sama-sama pakai Xperia. Mula-mula FD ada search juga kat google, macam mana nak printscreen kalau guna phone Xperia. Tapi otak slow. Buat banyak kali, tak jadi juga.
Lepas Irwan ajar, terus dapat. Gedik tau otak ni. Saje je nak lambat pickup sebelum ni. Harhar :p

Maaf ye Irwan kalau menyusahkan :3
Dan terima kasih sebab sudi tolong FD ^^

You Might Also Like

32 comments

  1. WeChat sekarang dah famous ! HOHO . Nurin punya WeChat: nurinnn . nanti Nurin add akak yo ^^ Senanglah nanti :D

    ReplyDelete
  2. WeChat da mula nak popular kat Malaysia ni...heee~

    Jom WeChat : ezadskytech

    P.S - padahal tgh explore2 jgk WeChat ni...HAHA~

    ReplyDelete
  3. emm , jelesnya tengok .... saya takde smartphone :'(

    ReplyDelete
  4. Pernah ada, then deleted. haha. ;D

    ReplyDelete
  5. alaaaa.. dik. nak jugak ;) hehe.. nnti add la sis okay.

    id : hannaawesome

    ReplyDelete
  6. Saya dah add akak ^^ ID sy lala_zailan

    ReplyDelete
  7. Henfon kita tak canggih sangat nak guna WeChat ni eheh :)

    ReplyDelete
  8. sy xde wechat .. huwaaa fon cikai je XD

    ReplyDelete
  9. @hazwan hairy; hehe kan? tapi tu lah, FD slow sikit :3

    ReplyDelete
  10. @Princess Syazliyana; kak FD dulu pun pakai phone cikai je

    ReplyDelete
  11. dah add akak. baru nak belajar guna benda ni. Id saya: ainanuar_

    ReplyDelete
  12. wah, bkn main lgi FD! haha! jeles ni..meh ajar CJM..CJM, stu habukk pon tak tahuu! humm ;(

    ReplyDelete
  13. @Ain Anuar; hehe thank you. dah accept :)

    ReplyDelete
  14. @Cik JariManis; meh FD ajar meh. kita borak kat fb, hehe

    ReplyDelete
  15. Tak pakai lg we chat..huhu..ig ada?

    ReplyDelete
  16. Wahhh bestnya dah ada Wechat pakai Xperia :D

    ReplyDelete