Maaf, FD bukan sengaja


Assalamualaikum,

Large

Entri kali ni berkaitan tentang Exclusive Giveaway yang dah lama berlalu. Maaf, bukan FD sengaja lewat nak umum pemenang untuk part 2, tetapi ada masalah sikit. Mungkin FD tak update entri pemenang part 2. TUNGGU! Bukan FD nak tipu atau lepas tangan pasal ni. FD cuma nak inform kat korang, jangan nak tunggu FD umum. Korang tengok kat blog partner giveaway [[http://azieraadenan.blogspot.com/]]. FD nak pass kat dia untuk umum pemenang. Sebab pemenang untuk bahagian yang FD umum, semuanya sponsor yang FD dapat. Untuk sponsor yang Aziera dapat tu, FD tak dapat nak detect. Sebab tu FD serahkan pada Aziera.

Large

FD betul-betul minta maaf tentang ni. Dan mungkin lepas ni FD akan lebih memilih kalau ada yang nak ajak FD ber-partner dalam buat giveaway atau segmen akan datang. Yang buruk tu datang dari FD dan yang baik tu datang dari Allah.
Tak semua orang sempurna kat dunia ni. Maaf ye semua >,<

You Might Also Like

23 comments