Maaf, FD bukan sengaja

April 30, 2013


Assalamualaikum,

Large

Entri kali ni berkaitan tentang Exclusive Giveaway yang dah lama berlalu. Maaf, bukan FD sengaja lewat nak umum pemenang untuk part 2, tetapi ada masalah sikit. Mungkin FD tak update entri pemenang part 2. TUNGGU! Bukan FD nak tipu atau lepas tangan pasal ni. FD cuma nak inform kat korang, jangan nak tunggu FD umum. Korang tengok kat blog partner giveaway [[http://azieraadenan.blogspot.com/]]. FD nak pass kat dia untuk umum pemenang. Sebab pemenang untuk bahagian yang FD umum, semuanya sponsor yang FD dapat. Untuk sponsor yang Aziera dapat tu, FD tak dapat nak detect. Sebab tu FD serahkan pada Aziera.

Large

FD betul-betul minta maaf tentang ni. Dan mungkin lepas ni FD akan lebih memilih kalau ada yang nak ajak FD ber-partner dalam buat giveaway atau segmen akan datang. Yang buruk tu datang dari FD dan yang baik tu datang dari Allah.
Tak semua orang sempurna kat dunia ni. Maaf ye semua >,<

You Might Also Like

23 comments

  1. Jom join segmen ni..

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/segmen-topup-24-jam-fizgraphic.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/pilih-klik-dan-menang-1st-giveaway-by.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/april-may-giveaway-by-nabila-medan.html

    ReplyDelete
  2. tkpelah FD..sometimes it will make a good experience for us..ape pown, we all tetap sokong FD dr belakang..chayok2!! ^_^

    ReplyDelete
  3. alolololo..comei je. insyaAllah dik. hrp2 diorg memahami :)

    ReplyDelete
  4. wasalam FD..tkpelah FD..sometimes kite tak tahu benda yang nak jadi,kn? setiap yang terjadi ada hikmahnya..so, be happy sbb rmai org y join GA ni n dont be sad kalau tk jmpe sponser tu..bkn niat FD pown..ape pown, nanti buat GA lagi yea yunk! ^_^

    ReplyDelete
  5. rilex2. sapa tu buat naya? meh nak post gambar dia sikit di fb. hahaha. biar dia femes.

    ReplyDelete
  6. ada probs ngan partner eh.. biasa latu.. pengajaran bt FD n semua.. :)

    ReplyDelete
  7. ooo itu ke kisahnye...sabar yea FD...ALLAH menduga org yang DIA sayang...

    ReplyDelete
  8. Lepas ni buat segmen dgn Wane laa. Jokee :P

    Sabar ye.

    ReplyDelete
  9. @Azyan Ramle; thank you Azyan :) hihi insyaAllah akan buat GA lagi tapi bukan ber-partner. alone is better kot.

    ReplyDelete
  10. @Hafizzi Aziz; haha takde nayanya. budak tu busy, so pandai2 lah dia handle yang lain. hihi

    ReplyDelete
  11. @✸Maizatul Nurirwane Idr✸; hehe dgn Wane pun okay juga sebab tengok Wane bukan jenis yang selalu busy. btw thanks :)

    ReplyDelete
  12. xpe...paham2..hehe,,bkn slah FD pun^__^

    ReplyDelete
  13. everybody makes mistakes., hehe sabar yea kak.., ada hikmahnya tuu., boleh jadi pengajaran., hehe :) lissa x pernah buat segmen., belum pernah experience benda macam nii lagii.. hehe

    ReplyDelete
  14. @nabila biela; hihi terima kasih sebab faham ^^

    ReplyDelete
  15. @Lissa LaLissa; hee betul tu. pengajaran untuk kak FD :) kalau nak buat tu, fikir2 dulu ea

    ReplyDelete
  16. biasala FD..kalo ber-partner ni..ssh skit kalo dpt partner yg ssh nk bg kerjasma..

    ReplyDelete
  17. @Shida Radzuan; hm betul tu kak. kena lebih memilih lah lepas ni :)

    ReplyDelete