Keputusan penuh Anugerah Bintang Popular BH 2012

April 08, 2013


Assalamualaikum,



Keputusan Anugerah Bintang Popular BH 2012
Artis Baru Lelaki Popular : Aiman Hakim Ridza
Artis Komedi Wanita Popular : Didie Alias
Artis Duo / Berkumpulan Popular : Black & Malique
Pengacara TV Lelaki Popular : Datuk Aznil Nawawi
Penyampai Radio Wanita Popular : Fara Fauzana
Pelakon TV Lelaki Popular : Aaron Aziz
Artis Baru Wanita Popular : Wawa Zainal
Pengacara TV Wanita Popular : Fara Fauzana
Penyampai Radio Lelaki Popular : Faizal Ismail
Pelakon TV Wanita Popular : Nabila Huda
Artis Komedi Lelaki Popular : Zizan Razak
Penyanyi Wanita Popular : Shila Amzah
Pelakon Filem Lelaki Popular : Shaheizy Sam
Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat : SEARCH
Penyanyi Lelaki Popular : Hafiz
Pelakon Filem Wanita Popular : Yana Samsudin

Embedded image permalink
Bintang Paling Popular Anugerah Bintang Popular BH 2012:
SHAHEIZY SAM


Kategori Online;
Watak jahat dalam filem atau drama popular: Sofi Jikan
Gandingan di layar serasi: Johan & Zizan Razak
Watak animasi tempatan popular: Upin & Ipin
Artis berpengaruh di laman media social: Zizan Razak
Artis lelaki stailo: Zizan Razak
Artis wanita stailo: Melissa Francis
Artis Asia Paling Popular: Zizan Razak

Untung Zizan, banyak dia menang. Tahniah! :D

Meh layan video parodi lagu Sayang dari Johan

Paling best part rambut Johan tu kembang, HAHAHAA xD

You Might Also Like

10 comments

  1. Performance lagu Sayang tu terbaiklahh ! Heee ~

    ReplyDelete
  2. gelak guling2 Farah tengok Johan buat parody Sayang tu tadi... memang terbaik lah...

    congrats kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  3. sob sob..terlepas tengok..mata dah ngantuk sangat..

    ReplyDelete
  4. Yang kategori online tu pergh, Zizan tak habis2 menang -_- haha. Yeay Shaheizy Sam ! <3

    Memang part rambut Johan tu macam HAHAHAHAHA ! lagi lawak dari yg orng tu buat XD

    ReplyDelete
  5. CJM suka part parody oleh johan! huu! haha!

    ReplyDelete
  6. akak mmg tunggu kemenangan sam je klau tgk ABPBH ni. hehehe. mmg terbaik lakonan dia. lagu sayang yg johan nyanyi tu mmg best n kelakar tahap ape pun tatau!

    ReplyDelete