Family

Ke taman rekreasi dengan family

April 18, 2013


Assalamualaikum,

Petang tadi pergi taman rekreasi dengan family. Semua ikut termasuk adik lelaki FD yang jarang nak ikut family keluar. Sambil-sambil tu nak bagi Sarah pergi taman sama. Tengok gambar je lah ea. Takde benda nak cerita sangat pun ^^

Mula-mula mak yang main benda ni. Lepas tu Sarah pun teringin :D

Abah dan mak ^^

Sarah baru nak try, Mirul dah kacau pi angkat tinggi-tinggi. Nampak Sarah takut sampai ternganga tu? Kesian Sarah, selalu kena sakat dengan abam Yoi dia.

Dekat pukul 6 petang, dah nak gerak balik :)

Pagi esok nak pergi taman tu lagi. Bukan FD nak jogging dengan abah dan Darlina, nak tumpang abah je dah alang-alang pergi bandar. Lepas tu nak breakfast kat McD :3

You Might Also Like

25 comments

  1. sweetnya mak abah nak sama2..hehe

    ReplyDelete
  2. AMBOI DEPA......;-), PIC FD MANA? JD TUKANG TANGKAP GAMBAR JA KA..HIHI

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnya keluar 1 family...

    ReplyDelete
  4. mcm knl je tman ni katne..
    hihi

    ReplyDelete
  5. Comelnye Sarah :)
    Amboi, breakfast nak mcd jea, class :)

    ReplyDelete
  6. yeye sarah bersenam huhu.. comel

    di tag
    http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2-by-syiela.html

    ReplyDelete
  7. @hazwan hairy; hehe memang best! jarang dapat keluar macam ni

    ReplyDelete
  8. @sHaRiNa eLyaNa; ihik! segan lah. FD tak cantik pun, tu pasal tak tepek gambar kat sini

    ReplyDelete
  9. @Cik Ezy; hehe dah tentu lah kak Ezy kenal tempat tu sebab kak Ezy kan tinggal kat KT :D

    ReplyDelete
  10. @Shakira Pathi; hee Sarah cakap time kasih. erk, suka burger dia je, hihi

    ReplyDelete
  11. aida suka main yg gambar first tu, hehe ^^

    ReplyDelete
  12. @Cik Fie; hehe Sarah memang comel! :D btw thanks

    ReplyDelete
  13. @Cik Aida™; hehe kalau jenis suka brsenam tu bagus lah :D

    ReplyDelete
  14. Bestnyaaa. Dah lama tak pergi taman, teringin :D

    ReplyDelete