Family

Ke taman rekreasi dengan family

April 18, 2013 Fatin Diana 25 Comments


Assalamualaikum,

Petang tadi pergi taman rekreasi dengan family. Semua ikut termasuk adik lelaki FD yang jarang nak ikut family keluar. Sambil-sambil tu nak bagi Sarah pergi taman sama. Tengok gambar je lah ea. Takde benda nak cerita sangat pun ^^

Mula-mula mak yang main benda ni. Lepas tu Sarah pun teringin :D

Abah dan mak ^^

Sarah baru nak try, Mirul dah kacau pi angkat tinggi-tinggi. Nampak Sarah takut sampai ternganga tu? Kesian Sarah, selalu kena sakat dengan abam Yoi dia.

Dekat pukul 6 petang, dah nak gerak balik :)

Pagi esok nak pergi taman tu lagi. Bukan FD nak jogging dengan abah dan Darlina, nak tumpang abah je dah alang-alang pergi bandar. Lepas tu nak breakfast kat McD :3

You Might Also Like

25 comments:

sweetnya mak abah nak sama2..hehe

AMBOI DEPA......;-), PIC FD MANA? JD TUKANG TANGKAP GAMBAR JA KA..HIHI

Dianaa said...

@selipar putih; hehe dah tentu lah <3

Dianaa said...

@NaZiRaH @ Ezyra; hehe FD takde sebab segan :p

hazwan hairy said...

wahhh bestnya keluar 1 family...

best kan...santai ngan family :)

ahh pic FD mana? xnmpk pun hehe

Cik Ezy said...

mcm knl je tman ni katne..
hihi

Comelnye Sarah :)
Amboi, breakfast nak mcd jea, class :)

yeye sarah bersenam huhu.. comel

di tag
http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/04/mini-ga-2-by-syiela.html

Sally Yatiey said...

Pic FD takde ke? hehe ^_^

Dianaa said...

@hazwan hairy; hehe memang best! jarang dapat keluar macam ni

Dianaa said...

@MAZLIZA ABD RAZAK; hee best2! :)

Dianaa said...

@sHaRiNa eLyaNa; ihik! segan lah. FD tak cantik pun, tu pasal tak tepek gambar kat sini

Dianaa said...

@Cik Ezy; hehe dah tentu lah kak Ezy kenal tempat tu sebab kak Ezy kan tinggal kat KT :D

Dianaa said...

@Shakira Pathi; hee Sarah cakap time kasih. erk, suka burger dia je, hihi

Dianaa said...

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕; hehe sarah semua yeye je. okay kak, thanks

Dianaa said...

@Sally Yatiey; takde, hihi :3

happy familyyy ngee

Dianaa said...

@Princess Syazliyana; yeayyy! :D

Cik Fie said...

comelnya adik kak FD :)

Cik Aida™ said...

aida suka main yg gambar first tu, hehe ^^

Dianaa said...

@Cik Fie; hehe Sarah memang comel! :D btw thanks

Dianaa said...

@Cik Aida™; hehe kalau jenis suka brsenam tu bagus lah :D

Aisha Fauzi said...

Bestnyaaa. Dah lama tak pergi taman, teringin :D