IKLAN

Jom Manfaatkan Penggunaan Internet Dengan Sebaik Mungkin

April 17, 2013


Assalamualaikum,

Salah satu tips berguna jutawan internet, Irfan Khairi adalah perniagaan yang terbaik adalah perniagaan berdasarkan minat. Jika ada di antara pembaca entry ini berminat dengan internet dan ingin mengambil peluang yang ada yang berplatformkan internet, boleh hubungi saya, pemilik belog Anissensuous di email anissensuous@hotmail.com. Tapi sebelum tu korang dialu-alukan untuk baca semua link di bawah supaya korang dapat idea tentang program yang saya maksudkan :)





Kepada sesiapa yang berminat menjadi free member, korang boleh klik banner di bawah untuk mendaftar sebagai free member. Tiada sebarang caj yang akan dikenakan dan tiada langsung caj tersembunyi. Dijamin 100% :)
Link banner untuk free member :)
Kepada sesiapa yang ingin menjadi paid member seperti saya, korang boleh hubungi saya di alamat emel anissensuous@hotmail.com untuk maklumat lanjut. Kalau tak nak emel, nak terus daftar dan beli pakej pun tak apa.janji korang faham :)
Link banner untuk mendaftar sebagai paid member :)

You Might Also Like

25 comments

  1. glemer rfan khairi ni
    jutawan online
    nak terjah satu per satu la
    nice sharing FD

    ReplyDelete
  2. apa ni apa ni apa ni.......

    ReplyDelete
  3. Sounds really interesting, maybe I'll try it sometimes, once Im getting used to blogging.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum :) Jom jom visit blog Dibah, nak introduce produk best punya. Hihihi.

    1) http://dibahspa.blogspot.com/2013/03/natural-aqua-cure-gel-best-exfoliater.html
    2) http://dibahspa.blogspot.com/2013/03/jamu-asli-sihat-cantik-jamu-no-1-wanita.html
    Oh ya, jemput juga LIKE page Dibah’s Spa. Banyak info kecantikan di sana, Insyallah.
    http://www.facebook.com/DibahSpa

    Thank you Cik Diana :)

    ReplyDelete
  5. @Dibah Shokri; w'salam. insyaAllah FD akan singgah blog Dibah :) terima kasih jemput

    ReplyDelete
  6. ahh gunakan sbaik mungkin :) kan comel hihi

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah rezeki beliau kan! kita bila lagi hehehe :)

    ReplyDelete
  8. @zaza nizam; hehe insyaAllah rezeki kita akan datang kak :)

    ReplyDelete
  9. Tq for sharing dik, akak pun masih tak tahu pasal hal ni.

    ReplyDelete
  10. @Lynn Munir; you're welcome kak. sharing is caring, hihi! :D

    ReplyDelete
  11. salam
    jom join http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/04/mini-contest-kira-batu-kristal-by-mama.html

    ReplyDelete
  12. Kak FD , Aimi terpaksa letak banner kak FD @ sidebar, sebab, bila Aimi letak bawah header, link yang Aimi letak kat banner tuh jadi macam ni -> http://aimi-wardina.blogspot.com/www.fatindiana.com/ . Tapi bila check dekat html ok je :/ Tau, Aimi letak kat sidebar tau ? :D

    ReplyDelete
  13. Aimi letak dekat sidebar pun tak boleh la, jadi the same thing. Camna niyh ?

    ReplyDelete
  14. anis bagi gambaran supaya reader lebih jelas konsep homepagepays ni ye fatin :)

    "kita beli tanah dan kita sewakan tanah kita kepada petani. tiap-tiap bulan petani akan bayar duit sewa tanah kita"

    - tanah adalah homepagepays. petani adalah pengiklan-pengiklan yang mengiklan dengan smt (company smart media technologies). makin banyak tanah (homepagepays), makin terkenal produk pengiklan tersebut sebab ramai orang tengok iklan diorang dekat tanah (homepagepays) kita.

    pengiklan luar negara sangat kaya. diorang sanggup bayar berapa sahaja untuk advertisement (iklan) produk diorang. dari situ kita akan dibayar :) dari duit iklan :) setiap kali iklan homepagepays kita diklik dan setiap kali orang tengok iklan kita setiap 10 minit, kita akan dibayar :) ni untuk paid member je tau.hehe. untuk free member boleh daftar secara percuma, walaupun tak dapat kumpul duit, korang masih boleh kumpul point redeem barang. sebarang pertanyaan boleh email anissensuous@hotmail.com ye :)

    apa pun, terima kasih ye fatin utk entry ni ^_^

    ReplyDelete