Hadiah

Hadiah Little Giveaway #3 dari Wane dah sampai ^^

April 24, 2013 Fatin Diana 10 Comments


Assalamualaikum,


Hadiah keychain love dari Little Giveaway #3 yang FD menang kat fanpage Wanny's Blog. Bole tengok [ENTRI INI].

Masa otw balik ambik Sarah dari tadika, nampak posmen. Fikir fikir, ntah ada sampul ke tidak untuk FD harini. Akhirnya, ada juga walaupun satu. Hihi. Buka je sampul, Sarah yang excited sebab bentuk love, warna pink pula tu. Nasib baik lah kakak dia pun dah biasa dengan perangai dia. Hehe :D

Terima kasih Wane dan Adfie Craft Zone ^^
Blog Wane - http://softness-self.blogspot.com/
Fanpage - https://www.facebook.com/NurirwaneBlogspot

Blog Afie Craft - http://adfiecraftzone.blogspot.com/
Fanpage - https://www.facebook.com/AdfieCraftZone

You Might Also Like

10 comments:

Cik Aida™ said...

kiutnyee >_<
tahniah FS :D

Cik Aida™ said...

eh silap, FS pulak, hihii, FD laa, sorry, heheheh ~

tahniah dik!
murah rezeki. hehehe

Dianaa said...

@Cik Aida™; terima kasih. hehe takpe, typo tu comel :p

Dianaa said...

@Sue-Rya Qistina; terima kasih kak. alhamdulillah, hehe

kite punye pun dah sampai ^^ warna coklat :D

TEKAN SINI kk FD ^^

Dianaa said...

@Shakirah Rosli; yeke? hihi tahniah. dah tengok dah :D

Wahhh comelnya comelnya keychain tuuu ! xD Nak jugakkk ~ hahahaah

Dianaa said...

@Ƞurul Ƨyafiqah; terima kasih. nak? pi minta kat Wane, hehe

Aisha Fauzi said...

Comelnyaaa. Kak FD selalu menang hadiah yang comel-2 :D