Baju Blogger

Hadiah dan baju dah sampai ^^

April 11, 2013


Assalamualaikum,

Tengah hari tadi hujan oh masa FD nak ambik Sarah balik tadika. Habis basah kuyup sebab bawa motor. Oh ya, motor sampai sehari selepas FD buat entri haritu. Hewhew :3

Masa bawa motor tu, tengok side mirror, nampak van PosLaju. FD cakap kat mak, "mak, poslaju mak!". Mak tau sangat anak sulung dia ni pantang nampak van PosLaju. Kalau boleh, hari-hari PosLaju tu kena datang rumah. Harhar :p

Sampai rumah lepas ambik Sarah, FD tanya Darlina pula ada posmen datang tak? Sebab Darlina sampai rumah dulu sebelum FD dengan yang lain sampai rumah. Tengah cakap-cakap tu tiba-tiba PosLaju buat bunyi hon depan rumah. Baru je cakap, dah sampai. Macam faham-faham je :D

Ada dua parcel, pelik dah. Tengok details pengirim. Tersengih lebar! :D

Hadiah yang FD menang Fabuloous Giveaway. Ingatkan dapat Tomatox, Gloss Bar Rabbit, mascara dan satu free gift je. Tak sangka ada banyak free gift. Gila kau tak suka? Memang suka sangat lah cerita dia. Hehe :D



Ini pula baju blogger yang FD tempah kat Hazwan Hairy. FD pernah buat entri kat SINI. Baju ni kira ngam lah dengan FD sebab baju unisex. Kalau cutting, lagi cun! Hehee :D
Korang boleh tanya HH kalau-kalau dia ada ambik tempahan baju blogger lagi :)

Thanks HH! ^^


You Might Also Like

25 comments

  1. wahh , tahniah . cantik baju tuh :D

    ReplyDelete
  2. Wahhh.. bestnya fd.. hehehe.. tak bertuah la wan selalu tak dapat.. haha

    ReplyDelete
  3. wah.... untungnya fd... :)

    ReplyDelete
  4. Wargg rezeki melimpah ruah, tahniah tahniah. Oke serius sangat jeles dengan tshirt tuu :D

    ReplyDelete
  5. @Irwan Alessa; haha tak kan wan nak barang kosmetik kot? :p

    ReplyDelete
  6. @Shakira Pathi; hehe alhamdulillah. terima kasih. tempah lah kat HH baju blogger tu :D

    ReplyDelete
  7. wah,,,best kot.jeles lah..nk baju tuh boleh..lol

    ReplyDelete
  8. @luqman zakaria; hehe jangan nak jeles sangat lah. nak? takpe ke sebab ada URL blog FD :p

    ReplyDelete
  9. Untungnya rajin join GA dan contest. Selalu nmpak kak Fatin dpt hadiah. Rezeki murah murah, tahniah!

    ReplyDelete
  10. @Miss Xyz; hehe alhamdulillah, terima kasih!

    ReplyDelete
  11. wah, seronoknye dapat banyak free gift, tahniah ye FD,
    suka laa kosmetik punya tuu, hehe, untungnya FD ^^

    ReplyDelete
  12. @Cik Aida™; hehe seronok! terima kasih. nasib baik FD tak hantu sangat dengan benda2 ni

    ReplyDelete
  13. Come join my giveaway ends midnight in

    Namesherry.com
    Mymomsbest.us

    ReplyDelete
  14. Wahhh bestnya dapat banyak free gift + t-shirt blogging. Saya pon teringin nak ada collection t-shirt blogging wuuu T.T

    ReplyDelete