Hadiah dan baju dah sampai ^^


Assalamualaikum,

Tengah hari tadi hujan oh masa FD nak ambik Sarah balik tadika. Habis basah kuyup sebab bawa motor. Oh ya, motor sampai sehari selepas FD buat entri haritu. Hewhew :3

Masa bawa motor tu, tengok side mirror, nampak van PosLaju. FD cakap kat mak, "mak, poslaju mak!". Mak tau sangat anak sulung dia ni pantang nampak van PosLaju. Kalau boleh, hari-hari PosLaju tu kena datang rumah. Harhar :p

Sampai rumah lepas ambik Sarah, FD tanya Darlina pula ada posmen datang tak? Sebab Darlina sampai rumah dulu sebelum FD dengan yang lain sampai rumah. Tengah cakap-cakap tu tiba-tiba PosLaju buat bunyi hon depan rumah. Baru je cakap, dah sampai. Macam faham-faham je :D

Ada dua parcel, pelik dah. Tengok details pengirim. Tersengih lebar! :D

Hadiah yang FD menang Fabuloous Giveaway. Ingatkan dapat Tomatox, Gloss Bar Rabbit, mascara dan satu free gift je. Tak sangka ada banyak free gift. Gila kau tak suka? Memang suka sangat lah cerita dia. Hehe :D



Ini pula baju blogger yang FD tempah kat Hazwan Hairy. FD pernah buat entri kat SINI. Baju ni kira ngam lah dengan FD sebab baju unisex. Kalau cutting, lagi cun! Hehee :D
Korang boleh tanya HH kalau-kalau dia ada ambik tempahan baju blogger lagi :)

Thanks HH! ^^


Comments

Aina Areen said…
wahh , tahniah . cantik baju tuh :D
Irwan Alessa said…
Wahhh.. bestnya fd.. hehehe.. tak bertuah la wan selalu tak dapat.. haha
deno said…
wah.... untungnya fd... :)
Shakira Pathi said…
Wargg rezeki melimpah ruah, tahniah tahniah. Oke serius sangat jeles dengan tshirt tuu :D
Dianaa said…
@Irwan Alessa; haha tak kan wan nak barang kosmetik kot? :p
Dianaa said…
@deno; hehe alhamdulillah :)
Dianaa said…
@Shakira Pathi; hehe alhamdulillah. terima kasih. tempah lah kat HH baju blogger tu :D
luqman zakaria said…
wah,,,best kot.jeles lah..nk baju tuh boleh..lol
Dianaa said…
@luqman zakaria; hehe jangan nak jeles sangat lah. nak? takpe ke sebab ada URL blog FD :p
Nasuha said…
wow...tahnia fatin...
Miss Xyz said…
Untungnya rajin join GA dan contest. Selalu nmpak kak Fatin dpt hadiah. Rezeki murah murah, tahniah!
Dianaa said…
@Miss Xyz; hehe alhamdulillah, terima kasih!
Sally Yatiey said…
Tahniah! Bestnyaaaaaaaa ;D
Dianaa said…
@Sally Yatiey; terima kasih. memang best! :D
cantik la baju tu hehew
Cik Aida™ said…
wah, seronoknye dapat banyak free gift, tahniah ye FD,
suka laa kosmetik punya tuu, hehe, untungnya FD ^^
Dianaa said…
@Cik Aida™; hehe seronok! terima kasih. nasib baik FD tak hantu sangat dengan benda2 ni
Sherry said…
Come join my giveaway ends midnight in

Namesherry.com
Mymomsbest.us
Dianaa said…
@Sherry; thanks invite :)
Aisha Fauzi said…
Wahhh bestnya dapat banyak free gift + t-shirt blogging. Saya pon teringin nak ada collection t-shirt blogging wuuu T.T

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite